Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΣ για το παιχνίδι με Λεβαδειακό

on .

PAS PROPONHSH 20 11 18

• Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο «Ζωσιμάδες» και σιγά σιγά επανέρχονται οι τραυματίες.
Ήδη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχουν επιστρέψει οι Νικολιάς, Βιδάλ και Κρίζμαν, οι οποίοι ήταν εκτός την προηγούμενη εβδομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς με την ομάδα της Βοιωτίας. Μαζί τους φυσικά και ο Μπουκουβάλας που έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα του αφαιρεθεί ο νάρθηκας από το χέρι, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί την Κυριακή.
Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εξακολουθούν να κάνουν οι Μυστακίδης, Αθανασιάδης και Κάστρο, οι οποίοι είναι αμφίβολοι. Ο Αθανασιάδης υπέστη τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο στην προθέρμανση λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τη Λάρισα, ενώ από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται και οι Μυστακίδης και Κάστρο.
Αναφορικά με τους διεθνείς, ο Σκοπιανός Τσικάρσκι επέστρεψε ήδη στα Γιάννινα μετά τη νίκη της Εθνικής Σκοπίων με 4-0 επί του αδύναμου Γιβραλτάρ, αναμέτρηση στην οποία δεν αγωνίστηκε, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Λεβαδειακό αφού είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Λάρισα.
Σήμερα αναμένεται στα Γιάννινα και ο Λίλα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας στο χθεσινοβραδινό φιλικό με την Ουαλία. Ο Αλβανός διεθνής του ΠΑΣ δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Αλβανίας από τη Σκωτία με 0-4 στο τελευταίο παιχνίδι του Nations League.
Στην προπόνηση της Δευτέρας έγινε ανάλυση βίντεο στα αποδυτήρια για τον τρόπο παιχνιδιού του Λεβαδειακού, ενώ χτες το βάρος δόθηκε σε ασκήσεις με τη μπάλα και επιθετική τακτική στο εσωτερικό οικογενειακό δίτερμα.

Γενική είσοδος 5 ευρώ
Η κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό έφερε και την τιμολογιακή αλλαγή στις τιμές των εισιτηρίων, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ορίζει γενική είσοδο 5 ευρώ όπως είχε γίνει και στην αναμέτρηση με τη Λαμία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανα­κοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες», την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 17.15. Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD –> 30€
Θύρα 3 VIP –> 20€
Θύρες 3-4-6 –> 5€
Θύρες 9-10 –> 5€
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων είναι:
Σήμερα Τετάρτη 21/11 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής
Αύριο Πέμπτη 22/11 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής
Παρασκευή 23/11 10:00 – 17.00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής
Σάββατο 24/11 10:00 – 14:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής
Κυριακή 25/11 από τις 11:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες»