Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επανήλθε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας

on .

MPOYKOYBALAS M

• Την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ο Γιάννης Πετράκης και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, προσπαθώντας μαζί με τους παίκτες να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες της ομάδας.
Η προεδρική στήριξη του Γιώργου Χριστοβασίλη στον Κρητικό τεχνικό είναι δεδομένη, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ότι δηλαδή δεν επίκειται αλλαγή προπονητή, παρά την περιρρέουα ατμόσφαιρα και φημολογία.
Από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν να απουσιάζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα, οι Μυστακίδης, Κρίζμαν, Αθανασιάδης, Νικολιάς, Βιδάλ και Κάστρο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί ποιοι και κατά πόσο θα μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του Πετράκη ενόψει Λεβαδειακού.
Αντίθετα, ο Μπουκουβάλας ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι στη διάθεση του Πετράκη για το παιχνίδι με την ομάδα της Λιβαδειάς.
Απόντες είναι και οι δύο διεθνείς Λίλα και Τσικάρσκι που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Αλβανίας και Σκοπίων αντίστοιχα και θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα.
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθούν δύο ματς φωτιά για τον ΠΑΣ, δύο συνεχόμενα εντός έδρας με αντιπάλους Λεβαδειακό και ΟΦΗ.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00, θα ακολουθήσει άλλη μία αύριο Σάββατο και την Κυριακή θα δοθεί ρεπό.