Ο Ν.Ο.Ι. έφτασε… Μυτιλήνη για την 1η Συνάντηση Ανάπτυξης!

on .

NOI MYTILHNH 5 7 18

• Στην άλλη άκρη της Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη της Λέσβου, ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων προκειμένου να λάβει μέρος σε κωπηλατικούς αγώνες! Ο λόγος για την 1η Συνάντηση Ανάπτυξης για νέους αθλητές που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Μυτιλήνης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βόρειου Αιγαίου, με τη συμμετοχή 20 σωματείων απ’ όλη τη χώρα. Μάλιστα, το επίπεδο των αγώνων υπήρξε υψηλό καθώς σ’ αυτούς συμμετείχαν αθλητές οι οποίοι θα τρέξουν και στο επικείμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα γίνει στα Γιάννενα θέλοντας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.
Τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία εκπροσώπησαν στη διοργάνωση τρεις αθλήτριες, οι Κατερίνα Γκόγκου, Βικτώρια – Μαρία Μπούτζα και Ανθή Ντάρα, οι οποίες ταξίδεψαν στη Μυτιλήνη συνοδεία της προπονήτριάς τους Αγγελικής Γκρέμου.  
Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, η Κατερίνα Γκόγκου ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Σκιφ, στο οποίο οι συμμετοχές έφτασαν τις 15 βάρκες, ενώ οι Μπούτζα – Ντάρα πήραν την πέμπτη θέση στο αγώνισμα του διπλού Σκιφ.