Με Αλέκο Τάτση στον πάγκο συνεχίζουν τα Σερβιανά

on .

SERBIANA

• Μπορεί το περασμένο διάστημα να είχε αναπτυχθεί μια παραφιλολογία σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι του Θριάμβου Σερβιανών στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά η ομάδα του Θριάμβου έχει από νωρίς συγκροτηθεί σε όλα τα επίπεδα και οργανώνεται με γνώμονα στο να σταθεί στη καινούρια για αυτήν κατηγορία.
Σε αναμονή για τη σύνθεση του Δ.Σ.
Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές είχαν πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στα Σερβιανά με τη σύνθεση ωστόσο του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή πλήρης, καθώς αναμένεται να πληρωθούν κάποια κενά και να δοθούν αρμοδιότητες και σε άλλα άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι Πρόεδρος της ομάδας είναι τα τελευταία χρόνια ο Παναγιώτης Νάσσης, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν παραμείνει στη θέση αυτή. Στη θέση του γενικού αρχηγού θα είναι τη νέα χρονιά ο Χρήστος Κατερίνης που αντικατέστησε τη τρέχουσα περίοδο τον Πέτρο Τζίμα.
Με Αλέκο Τάτση στο τιμόνι
Ο Αλέκος Τάτσης θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ομάδα των Σερβιανών για πρώτη φορά στην ιστορία της στα μονοπάτια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση να ανανεώσει τη συνεργασία του. Αυτή είναι και μία πρόκληση για τον Αλέκο Τάτση, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε κοουτσάρει ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Συνεργάτης του σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι από τον Θρίαμβο ο Γιώργος Σκαργιώτης.
Θα παραμείνει ο κύριος κορμός
Την περασμένη Παρασκευή, η Διοίκηση του Θρίαμβου Σερβιανών παρουσία του προπονητή της ομάδας Αλέκου Τάτση πραγματοποίησε τις πρώτες συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το αν συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα με τη φλόγα στο στήθος ή αποτελέσουν παρελθόν, αν μπορούν δηλαδή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Αυτό που έγινε γνωστό από πλευράς διοίκησης είναι ότι πρόθεση είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και να βρεθεί η χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, σε πρώτη φάση η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών, με το βάρος να δίνεται στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Αλέξης Κυρικλίδης τερματοφύλακας τη περσινή χρονιά θα αποτελέσει παρελθόν και ενός σέντερ φορ.
Τέλος, υπάρχουν στο ροστερ της ομάδας νέα παιδιά σε ηλικία που αναμένεται να δοθούν δανεικοί σε άλλη ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως ο Σκλιβανίτης.
Πιθανή έδρα το Epirus Arena  
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό προκειμένου ο Θρίαμβος Σερβιανών να έπαιζε στη φυσική του έδρα θα έπρεπε να είχε γίνει μια σειρά από εργασίες, κερκίδες κ.α Οι διαδικασίες για τις εργασίες θα είναι χρονοβόρες και θα ολοκληρωθούν περίπου στο τέλος του 2018.
Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα αναζητήσει ένα γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα για ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έδρα αυτή δύσκολα να είναι το ΠΕΑΚΙ, καθώς το χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μια πιθανή έδρα που θα μπορούσε να δηλώσει η ομάδα είναι το σύγχρονο αθλητικό κέντρο της πόλης Epirus Sport  Center.
Νίκος Γιωτίτσας