Τις προτάσεις της για την Αυτοδιοίκηση παρουσιάζει η Ν.Δ. στα Γιάννενα

on .

AYGENAKHS ND

Οι προωθούμενες αλλαγές στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θέτουν σε πλήρη ετοιμότητα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, που ήδη άρχισαν να οργανώνονται για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού.
Στο πλαίσιο αυτό η Νέα Δημοκρατία προγραμμάτισε για την ερχόμενη Τρίτη, στις 6  το απόγευμα  ανοικτό διάλογο  για τη μεταρρύθμιση του  «Καλλικράτη», με τη γενική ονομασία «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη. Οι προτάσεις της Ν.Δ.». Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Τ. Γαϊτάνης.  Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τ.Α..
Την ίδια μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π.Λ.», θα βρίσκεται στα Γιάννενα και κατά πάσα πιθανότητα θα παραστεί και στην εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, που είναι ο τομεάρχης της Ν.Δ. για την Ήπειρο. Στόχος της επίσκεψής του είναι η συλλογή στοιχείων για τη διαμόρφωση του προσχεδίου του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Κατά την εδώ παραμονή του ο κ. Παναγιωτόπουλος θα κάνει και  την πρώτη αξιολόγηση των προσώπων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές. Στόχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι να δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός «εν δυνάμει» υποψηφίων, ώστε σε περίπτωση που προκηρυχθούν αιφνιδιαστικά εκλογές να ριχθούν άμεσα στη «μάχη» της αναμέτρησης.