Παρατείνεται η αβεβαιότητα για την παραμονή του Ι. Πετράκη

on .

XRISTOBASILHS PETRAKHS

• Παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, το θέμα της τεχνικής ηγεσίας έγινε και τη φετινή χρονιά σίριαλ καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Γιάννης Πετράκης  δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για τη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός  ξεκίνησε αρκετά  νωρίς φέτος και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί  5 ανανεώσεις (Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης) και 4 μεταγραφές (Σιόντης, Παμλίδης, Λουκίνας, Λέο), όμως ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έχει αποσπάσει το πολυπόθητο "ναι" του Γιάννη Πετράκη και όσο περνούν οι μέρες  τόσο κορυφώνεται η αγωνία. Φυσικά και είναι οξύμωρο το να γίνονται μεταγραφές χωρίς προπονητή καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν ή αποκτήθηκαν αποτελούν προσωπικές επιλογές του Γιάννη Πετράκη.
Οι  πληροφορίες αναφέρουν ότι Χριστοβασίλης και Πετράκης συνομίλησαν για τρίτη φορά την Πέμπτη, χωρίς πάντως να βρεθεί ούτε αυτή τη φορά η "χρυσή τομή" καθώς ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ζητάει δεσμεύσεις από τη διοίκηση του ΠΑΣ και για άλλα πράγματα.
Αποχωρεί ο Τσελιόπουλος
Ένα από τα πιο πετυχημένα μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΣ αποχωρεί από τα Γιάννινα. Ο λόγος για τον προπονητή-γυμναστή τερματοφυλάκων Χρήστο Τσελιόπουλο, ο οποίος μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου οδεύει προς την Τρίπολη και τον Αστέρα, προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Τρίπολης.
Η δουλειά του Τσελιόπουλου στον ΠΑΣ είχε απτά αποτελέσματα στο θέμα των τερματοφυλάκων, με κορυφαίο παράδειγμα την εξέλιξη του Πασχαλάκη και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Το πετυχημένο έργο Τσελιόπουλου εκτιμήθηκε από την ομάδα της Αρκαδίας στην οποία βρίσκονται και άλλοι δύο πρώην του ΠΑΣ, ο προπονητής Σάββας Παντελίδης και ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος που προπονεί την Κ 20 του Αστέρα.
Ο Τσελιόπουλος θα διαδεχτεί στον Αστέρα τον μέχρι τώρα προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη και αποτελεί προσωπική επιλογή Παντελίδη αφού τον γνωρίζει από την κοινή τους συνεργασία το 2013 στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας Τρίπολης κατέλαβε την 5η θέση του πρωταθλήματος και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδο και τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Europa League.