Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρωταθλητής στο παιδικό πρωτάθλημα

on .

PAIDIKO PAS PROTATHLHTHS 23 5 18

• Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων «Στέφανος Γεράσης» επικρατώντας στα πέναλτι 2-4 (3-3 κ.α.) του Α.Ο. Γιάννινα.
Σε ένα φοβερό παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 3-1 με τον ΑΟ Γιάννινα να φέρνει το ματς στα ίσα και να χάνει την ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την ολική ανατροπή έχοντας δοκάρι.
Το 0-1 για τον ΠΑΣ έγινε στο 3’ με τον Σιώζιο,  ενώ ο ΑΟ Γιάννινα έκανε το 1-1 στο 15’ με τον Πάνο. Το 1-2 για τον ΠΑΣ έγινε στο 25΄με τον Ζαρκάλη, ενώ το 1-3 έκανε στο 42’ ο Ζαρκάλης. Μείωσε σε 2-3 ο ΑΟ Γιάννινα στο 56’ με τον Κύργιο, ενώ ισοφάρισε σε 3-3 στο 63’ με τον Γκόλια. Δύο δοκάρια είχε ο  ΑΟ Γιάννινα με τον Κύργιο (11’) και στο 69΄ο Γκρέστας.
Τα πέναλτι: Ζαρκάλης 0-1, Τουρμούσογλου απέκρουσε ο Ντερμάρης, Σιώζιος άουτ, Τσέλιος 1-1, Βλαχογιώργος 1-2, Σκουτελιάς άουτ, Σκαργιώτης 1-3, Μήτσης 2-3, Παππάς 2-4.
Διαιτησία: Λιόντος (Γεωργίου Β.-Αγόρας).
ΑΟ Γιάννινα: Παππάς, Γκρέστας, Χαλιάσος, Μήτσης, Γκόλιας, Τσέλιος, Σκουτελιάς, Κύργιος, Τουρμούσογλου, Πάνος, Τσιγαράς. Αγωνίστηκαν και οι Φαλιέρος, Χαβέλας, Τασιούλας, Μεραντζάς, Παπαγεωργίου, Φούκης.
ΠΑΣ Γιάννινα Β’: Πέτρος, Ξαξίρης, Αποστολόπουλος, Σκαργιώτης, Βλαχογιώργος, Ζαρκάλης, Ζυγούνας, Καβελίδης, Σιώζιος, Κατσάνος, Παππάς. Αγωνίστηκαν και οι Ντερμάρης, Μεντής, Λιάπης, Χρήστου, Τζώρτζης, Καφενζής, Μακρής.
Τρίτος ο Αστέρας Ιωαννίνων 
Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Παίδων «Στέφανος Γεράσης» πήρε ο Αστέρας Ιωαννίνων που κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο στο μικρό τελικό.
Η ομάδα του Αλέκου Τάτση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη. Μόλις στο 10’ ο Αστέρας έκανε το 1-0 με προβολή του Μοτσενίγου.
Διαιτησία: Πάνος Σ. (Γκανάτσιου-Γεωργίου Χ.).
Αστέρας Ιωαννίνων: Γούσης, Λάζος, Στεφάνου, Τζάλλας, Αγγάς, Γκέκας, Κασιμόπουλος, Μόσχος, Λισγάρας, Ζαφείρης, Μοτσενίγος. Αγωνίστηκαν και οι Ζώνιος, Νάκος, Κολιός, Ζώτος.
Ατρόμητος: Συμεωνίδης, Τερροβίτης, Λεοντάρης, Ζήκος, Αναγνωστόπουλος, Τσέλα, Τάφα, Δημητρίου, Τσάγκας, Καπέρδας, Ζωγράφος. Αγωνίστηκαν και οι Πάκος Θωμάς, Μυρόγλου, Φαρμάκης, Θωμάς Ε., Μπέτας.