12 μετάλλια και διακρίσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανελλήνιο

on .

KOLYMBHSH PAS

• Η αυλαία έπεσε για τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του ΠΑΣ Γιάννινα, τελειώνοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 28-31/7. Τελειώνοντας έτσι μια χρονιά με εξαιρετική εμφάνιση, πολλά ατομικά ρεκόρ και 8αδες με εκπληκτικές κούρσες, ανταγωνισμό και δυναμικότητα.

Η συγκομιδή του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν 12 μετάλλια και 102 βαθμοί που τον κατέταξαν στην 15η θέση από τις 34 βαθμολογούμενες ομάδες.

Αναλυτικά, κατακτήθηκαν: 3 χρυσά (2 Μάχαιρα Αποστολία, 1 Χρήστου Ευάγγελος), 5 ασημένια (1 Δούμα Μαριάννα, 3 Ζαρκάδα Νικολέτα, 1 Χρήστου Ευάγγελος) και 4 χάλκινα (2 Χρήστου Ευάγγελος, 2 Κυριακή Ανδρεάννα, 1 Μαχαίρα Αποστολία).Εξαιρετικές εμφανίσεις σημείωσαν και οι Σίμος Αριστείδης, Μπίκας Ιάσων, Θεοδώρου Γιώργος, Γκαγκοπούλου Ραφαηλία.

«Όλοι οι αθλητές, καθώς ο προπονητής Κυριακίδης Κωνσταντίνος είναι ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις γυρίζοντας με γεμάτες βαλίτσες από εμπειρίες, χαμόγελα αλλά και πολλές επιτυχίες. Γιατί έτσι η επιτυχία έχει μεγαλύτερη αξία, και αυτό το όνειρο της επιτυχίας δεν μας το χάρισε κανείς, το ντύσαμε μόνοι μας με ένα παράξενο μπλε χρώμα που συμβολίζει την μοναδική και παντοτινή ιδέα μας ΠΑΣ Γιάννινα», αναφέρει η ανακοίνωση.