Το προβάδισμα η Θύελλα Κατσικάς για τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία

on .

ERASITEXNIKO

• Πέφτει αύριο η αυλαία των play off του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας όπου θα κριθεί ποιος εκ των Θύελλας Κατσικάς η Αγροτικού Καστρίτσας κατακτήσει το πρωτάθλημα και πάρει μέρος σε νέο μίνι πρωτάθλημα επτά αγωνιστικών με τους πρωταθλητές γειτονικών ΕΠΣ όπου θα παιχτούν τρία εισιτήρια για τη Γ’ Εθνική.

Σχετικά με τα play off, η Θύελλα Κατσικάς κρατά τη τύχη στα χέρια της, καθώς αν κερδίσει την αδιάφορη βαθμολογικά Κράψη κατακτά το πρωτάθλημα, μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία της Καστρίτσας.

Ο Αγροτικός θα παίξει στην Κόνιτσα με την Πίνδο και εφόσον κερδίσει, θα θέλει στραβοπάτημα της Κατσικάς για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Τελευταία αγωνιστική έχουμε και στον Α’ Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής όπου το μόνο ενδιαφέρον υπάρχει στο ποια ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Αμφιθέα που έχει 61 βαθμούς υποδέχεται τους Αμπελόκηπους, ενώ το Κεφαλόβρυσο (59 βαθμούς) παίζει με το Κάστρο στο γήπεδο της Λιμνοπούλας.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στα play out του Β΄ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Το Ρωμανό σώθηκε μετά τη νίκη του κόντρα στους Ραφταναίους, αλλά υποδέχεται το Συρράκο που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, μιας και στην ισοβαθμία παραμένουν οι Ραφταναίοι. Φινάλε υπάρχει χωρίς ενδιαφέρον και στη Γ’ Εθνική, μιας και η πρωταθλήτρια Κρανούλα και οι Τίγρεις έχουν προβιβαστεί.

Το πρόγραμμα: Α’ Ερασιτεχνική- play off: Αύριο, 5.15 μ.μ. Πίνδος Κόνιτσας-Καστρίτσα: Τασιούλας (Κόλλιας-Γεωργίου Χ.), Θύελλα Κατσικάς- Κράψη Νέος (Διαμάντης Λ.-Τσάντας)

Β’ κατηγορία- Α’ όμιλος: Σήμερα, 5.15 μ.μ. Αμφιθέα-Αμπελόκηποι: Νέος (Πάνος Σ.-Αλεξίου), Βελισσάριο-Βουνοπλαγιά: Μητρογιάννης (Παπαδόπουλος Γ.-Τζίμα), Περίβλεπτος-ΑΕ Γιάννενα: Χριστοφορίδης (Κυριαζή-Τσιάρας), Κάστρο-Κεφαλόβρυσο: Χατζηπαναγιώτου (Χαλκής-Κολιοφούκας). Β’ Όμιλος(play out): 5.15 μ.μ. Συρράκο-Ρωμανό: Μαγγιώρος (Διαμάντης Δ.-Κολιός). Γ’ κατηγορία: Σήμερα, 3.30 μ.μ. Κρανούλα-Απείθαρχος: Διαμαντόπουλος (Ευαγγέλου-Ηλία). Αύριο, 12 μ. Μαχητής Ιωαννίνων-Επισκοπικό: Μούτσιος (Παύλου-Καραίσκου), 3 μ.μ. Μάρμαρα-Περιστέρι: Μπλέτσας (Γώγου-Ραβάνογλου).