Ευχές ΠΝΟΙ στον Ντούσκο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

on .

NTOYSKOS

Για το Παρίσι αναχώρησε ο χρυσός ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας ενόψει της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.), με αφορμή την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για τη Γαλλία, εύχεται στον αθλητή του, Ολυμπιονίκη, Στέφανο Ντούσκο και σε όλα τα πληρώματα της αποστολής, να έχουν καλή προετοιμασία λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους αγώνες.

Συγχαίρει Ντούσκο, Κώτσια, Κουτσογιάννη

Τους αθλητές του Άγγελο Ντούσκο, Δημοσθένη Κουτσογιάννη και Ραφαήλ-Πάρι Κώτσια που είχαν εξαιρετικές επιδόσεις στα πλαίσια της αξιολόγησης των τεστ της εθνικής ομάδας την 27η Ιουνίου 2024, συνεχάρη ο Π.Ν.Ο.Ι.

Στην τελική κατάταξη των αθλητών που θα συμμετέχουν στους αγώνες της εθνικής, ο Δημοσθένης Κουτσογιάννης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-25 Αυγούστου 2024 στον Καναδά, στο αγώνισμα δικώπου άνευ εφήβων και ο Άγγελος Ντούσκος τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Τουρκία στις 3-4 Σεπτεμβρίου, στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ.