Πανελλήνια Κωπηλατική Συνάντηση Ανάπτυξης θα γίνει στα Γιάννενα

on .

KOPHLATIKH SYNANTHSH

Μία μεγάλη κωπηλατική διοργάνωση θα φιλοξενήσουν τα Γιάννενα έπειτα από καιρό. Ο λόγος για την α΄ φάση των αγώνων της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης της Κωπηλασίας για τις Κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων Ανάπτυξης, η οποία θα διεξαχθεί στη λίμνη Παμβώτιδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Ιουνίου. Στη διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος σωματεία από όλη τη χώρα με εκατοντάδες αθλητές νεαρής ηλικίας.

Τη διοργάνωση των αγώνων έχει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων έπειτα από ανάθεση της Πανελλήνιας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο, 29 Ιουνίου θα γίνουν προκριματικοί και επαναληπτικοί αγώνες με ώρα έναρξης τις 08.00, ενώ την Κυριακή, 30 Ιουνίου, από τις 10.00 έως τις 12.00 θα διεξαχθούν οι τελικοί σε όλα τα αγωνίσματα. 

Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από τις εξέδρες των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα (μπροστά από το ΚΕΚΩΠ). Οι απονομές των μεταλλίων θα γίνονται στον ίδιο χώρο παραπλεύρως του πύργου τερματισμού. Σημειώνεται πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί με τη συνεργασία της ΕΚΟΦΝΣ, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.