Νέα του ερασιτεχνικού

on .

xrist

Προσεχώς το Πανηπειρωτικό τουρνουά υποδομών «Γεώργιος Χριστοβασίλης»

Σε μια πολύ ωραία κίνηση προχώρησαν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΠΣ Ηπείρου διοργανώνοντας από κοινού ποδοσφαιρικό τουρνουά υποδομών τα τριήμερα 25-27/6 και 28-30/6 στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη. 

Το τουρνουά αφορά τις ηλικίες από Κ8 έως Κ17 και θα συμμετέχουν 700-800 παιδιά τόσο από το Ν. Ιωαννίνων και όμορους Νομούς και άλλα τόσα από την υπόλοιπη Ελλάδα!

Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στα γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, το Epirus Arena, το «Λέανδρος Καμηνάς» στο Σταυράκι και το γήπεδο της Θύελλα Κατσικά. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του ΠΕΑΚΙ.

Νέος προπονητής του Δροσοχωρίου ο Νάκας

Ο Τάκης Νάκας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Παντελεήμονα Δροσοχωρίου για τον πάγκο της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι εξελίξεις γύρω από τη Θύελλα Ελεούσας με την κατάθεση της ένστασης που κατέθεσε ο Άρης Φιλιατών επηρεάζουν και το Δροσοχώρι μιας και εφόσον η Ελεούσα δεν ανέβει στη Γ' Εθνική, ο Παντελεήμων υποβιβάζεται στη Β΄ Ερασιτεχνική. 

Παρόλα αυτά στη διοίκηση δεν χάνουν χρόνο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και ήδη ανακοίνωσαν πως νέος προπονητής θα είναι ο Τάκης Νάκας, ο οποίος πέρυσι ήταν σε Βουνοπλαγιά και Περίβλεπτο. Όσο για το ρόστερ αναμένεται να παραμείνει ο βασικός περσινός κορμός της ομάδας.

 Μέτσοβο: Παρέμεινε στον πάγκο ο Κοντοδήμας

 Την επιτυχημένη συνεργασία τους ανανέωσαν ο ΠΑΣ Μετσόβου με τον προπονητή Πέτρο Κοντοδήμα, οι δύο πλευρές είναι αμφότερα ικανοποιημένες και η συνέχεια της συνεργασίας τους ήταν δεδομένη.

Με τον Πέτρο Κοντοδήμα στο τιμόνι τα τελευταία 3 χρόνια μετά την εδραίωση της ομάδας στην Α΄ Ερασιτεχνική, έχει καταφέρει και την εδραίωση στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τιτάν Λογγάδων: «Στις 16 Ιουνίου οι εκλογές για νέο Δ.Σ.»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση του Τιτάνα Λογγάδων παρουσία αρκετών μελών όπου εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, ενώ οι εκλογές για νέο Δ.Σ. θα γίνουν την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Η διοίκηση ανακοίνωσε την πραγματοποίηση των εκλογών την Κυριακή 16 Ιουνίου (20:00-22:00) με την πεποίθηση ότι θα βγει μία ισχυρή διοίκηση  για τη νέα χρονιά.

Η ΕΠΟ όρισε τα μπαράζ παραμονής στη Γ' Εθνική 

Οι αγώνες, Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή, και ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική, προγραμματίστηκε να διεξαχθούν την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες κατέθεσαν προσφυγή για να ακυρωθούν τα μπαράζ, με το επιχείρημα ότι ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο Αλμυρός Αριδαίας, που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στη Super League 2, υποβιβάστηκαν κατευθείαν στα τοπικά.

Έγινε η κλήρωση των ομίλων του 39ου Πανελλ. Πρωταθλήματος των Δικηγορικών Συλλόγων

Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την τελική φάση του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων που θα διεξαχθεί στα Γιάννινα από 27 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου και στην οποία θα λάβουν μέρος 16 ομάδες Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Την περασμένη Πέμπτη έγινε η κλήρωση της κατάταξης των ομάδων σε 4 ομίλους και στη συνέχεια η κλήρωση των αγώνων που θα δώσουν οι ομάδες μεταξύ τους σε κάθε όμιλο. Η κλήρωση έγινε στην αίθουσα συσκέψεων του ΠΕΑΚΙ, παρουσία των μελών της οργανωτικής επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και με τη βοήθεια του μέλους της ΕΠΣ Σωτήρη Τριανταφυλλίδη.

Το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης περιόδου των προκριματικών αγώνων των ομίλων έχει ως ακολούθως:

Α’ Ομιλος

 1η αγωνιστική (27/6): Δ.Σ. Αγρινίου – Αστέρας Ευελπίδων Αθηνών Αριστοτέλης Δ.Σ. Θεσσαλονίκης – Δ.Σ. Χαλκίδας

2η  (29/6): Δ.Σ. Αγρινίου - Αριστοτέλης Δ.Σ. Θεσσαλονίκης Δ.Σ. Χαλκίδας - Αστέρας Ευελπίδων Αθηνών

3η(1/7): Δ.Σ. Αγρινίου - Δ.Σ. Χαλκίδας Αριστοτέλης Δ.Σ. Θεσσαλονίκης - Αστέρας Ευελπίδων Αθηνών

Β’ όμιλος

 1η αγωνιστική (27/6/2024) Δράκων Δ.Σ. Αθηνών – Δ.Σ. Κοζάνης Σόλων Δ.Σ. Αθηνών – Δ.Σ. Κατερίνης

2η αγωνιστική (29/6/2024):  Δράκων Δ.Σ. Αθηνών - Σόλων Δ.Σ. Αθηνών Δ.Σ. Κατερίνης - Δ.Σ. Κοζάνης

3η αγωνιστική (1/7): Δράκων Δ.Σ. Αθηνών - Δ.Σ. Κατερίνης Σόλων Δ.Σ. Αθηνών - Δ.Σ. Κοζάνης

Γ’ όμιλος

1η αγωνιστική (27/6): Δ.Σ. Ιωαννίνων – Δ.Σ. Ηρακλείου Sui Generis Δ.Σ. Αθηνών – Δ.Σ. Βόλου

2η αγωνιστική (29/6): Δ.Σ. Ιωαννίνων - Sui Generis Δ.Σ. Αθηνών Δ.Σ. Βόλου - Δ.Σ. Ηρακλείου

3η αγωνιστική (1/7): Δ.Σ. Ιωαννίνων - Δ.Σ. Βόλου Sui Generis Δ.Σ. Αθηνών - Δ.Σ. Ηρακλείου

Δ’ όμιλος

1η αγωνιστική (27/6/2024): Νέμεσις Δ.Σ. Αθηνών - Δημοσθένης Δ.Σ. Αθηνών ΑΡ.Μ.Α Δ.Σ. Θεσσαλονίκης – Δ.Σ. Χανίων

2η αγωνιστική (29/6): Νέμεσις Δ.Σ. Αθηνών - ΑΡ.Μ.Α Δ.Σ. Θεσσαλονίκης Δ.Σ. Χανίων - Δημοσθένης Δ.Σ. Αθηνών

3η αγωνιστική (1/7): Νέμεσις Δ.Σ. Αθηνών - Δ.Σ. Χανίων ΑΡ.Μ.Α Δ.Σ. Θεσσαλονίκης - Δημοσθένης Δ.Σ. Αθηνών

Όσον αφορά την περαιτέρω διαδικασία της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης των αγώνων, στον Κανονισμό Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων προβλέπονται τα εξής: Οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων Α,Β,Γ και Δ συναντώνται χιαστί μεταξύ τους ως εξής: των ομίλων Α και Β συναντώνται χιαστί μεταξύ τους (ο πρώτος με το δεύτερο) όπως και των ομίλων Γ και Δ. Περαιτέρω στα ημιτελικά: α) ο νικητής του ζευγαριού Α1-Β2 αντιμετωπίζει το νικητή του ζευγαριού Γ1-Δ2 και β) ο νικητής του ζευγαριού Β1-Α2 αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Δ1-Γ2 και οι δύο νικητές προκρίνονται στο μεγάλο τελικό.