Στασιμότητα επικρατεί στον σχεδιασμό του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

GEORGOYLOPOYLOS GIORGOS DHLOSEIS

Πολλά είναι τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά στον ΠΑΣ Γιάννινα, από προπονητή και τεχνικό επιτελείο, μέχρι ποιοι παίκτες θα παραμείνουν, ποιοι από αυτούς που έχουν συμβόλαιο θα πουληθούν και πολλά ακόμα.

Δέκα ημέρες και κάτι έχουν περάσει από τότε που οι αδερφοί Χριστοβασίλη ανακοίνωσαν την απουσία υποψήφιων αγοραστών και ενδιαφερόμενων για να αναλάβουν την ομάδα και την πρόθεσή τους να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής κάποιο από τα ανοιχτά θέματα. 

Όπως έγραψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ ο «Π.Λ», τα οικονομικά θα κρίνουν τα πάντα στο θέμα του προπονητή. Υπήρξε ενδιαφέρον για έναν Πορτογάλο προπονητή, όμως δεν θα προχωρήσει η περίπτωση, πιθανότατα λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Φαβορί είναι πλέον ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, χωρίς όμως να έχει δοθεί ακόμη το «πράσινο» φως για να κοουτσάρει την ομάδα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Γεωργουλόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει στον ΠΑΣ ως πρώτος προπονητής, όμως θέλει να πάρει και κάποιες εγγυήσεις ότι θα γίνουν μεταγραφές και ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί αξιόμαχη στο απαιτητικό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον Ιούλιο τα σπουδαία για τη Super League 2

Τον επόμενο μήνα θα συζητηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 2, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Κάτι που σημαίνει ότι σε ένα περίπου μήνα θα γίνει γνωστός ο τρόπος που θα διεξαχθεί τη νέα σεζόν η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. 

Αν δηλαδή θα γίνει σε δύο ομίλους, όπως συνέβη τις τρεις προηγούμενες σεζόν ή σε έναν. Κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη SL2. 

Οσον αφορά το προχθεσινό Δ.Σ., επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των δύο ομίλων με τους Λεβαδειακό, Καλλιθέα, να προβιβάζονται στη Super League από βόρειο και νότιο όμιλο αντίστοιχα. Τέλος, στις 9 Ιουλίου θα εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος…

Απορρίφθηκε η αίτηση Μπλέτσα

Στο μεταξύ, απορρίφθηκε ακόμη μια αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της τωρινής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από ποδοσφαιριστή της παλιάς ΠΑΕ. Αυτή τη φορά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν εκείνη που απέρριψε αίτηση του Βασίλη Μπλέτσα για κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Μοναδικός υποψήφιος για την ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης

Ο νυν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πριν γίνουν καν οι εκλογές.

Η καταληκτική προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων στις αρχαιρεσίες του Ιουλίου έληξε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) χωρίς να εμφανιστεί ανθυποψήφιος, με αποτέλεσμα ο γιος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ να είναι ο μοναδικός!

Οι εκλογές στις 22 Ιουλίου είναι πια τυπική, αλλά αναγκαία διαδικασία προκειμένου να επικυρωθεί και τυπικά η ανάδειξή του στο ύπατο ποδοσφαιρικό αξίωμα, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται πια στον αριθμό των Ενώσεων που θα τον στηρίξουν.

Στις Ακαδημίες του Ατρόμητου ο Αποστόλου

Ο Γιαννιώτης Τόλης Αποστόλου, με καταγωγή από τα χωριά της Λάκκας Σουλίου, ανέλαβε πρόσφατα τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ατρόμητου Περιστερίου. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Ατρόμητο ακόμα και στην προ Σπανού εποχή.