Αφιερωμένη η πρόκριση στον Μαρμούτα, Ελεούσα-Καστρίτσα 2-0

on .

KYPELLO EPSIP

• Επανάληψη του περσινού τελικού θα δούμε στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ, μιας και η Θύελλα Ελεούσας ήταν η ομάδα που επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Καστρίτσας και πέρασε στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Κατσικάς.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος του δεν είχε φάσεις, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και να γέρνει ελάχιστα προς τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα ήταν η ομάδα που μπήκε καλά πετυχαίνοντας αρκετά νωρίς το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα.

 Ο Μπουκουβάλας στο 53’ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα απομακρύνθηκε, έφτασε στον Τσάγκα που έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Νούγιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θάνου, κάνοντας το 1-0 για τη Θύελλα. 

Στο 89΄ ήρθε το 2-0 για την Ελεούσα, όταν από εκτέλεση  κόρνερ από τα αριστερά με τον Μπουκουβάλα για τη Θύελλα, η μπάλα απομακρύνθηκε, μετά από γέμισμα έφτασε στον Πασχάλη που με ωραίο τελείωμα πλάσαρε τον Θάνο για το 2-0.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Φίλιππου Μαρμούτα στο 83΄ σε μια διεκδίκηση της μπάλας  χτύπησε άτσαλα με τον Κλιτσινάρη, στο πρόσωπο  και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης-Κωνσταντίνου) 4ος Μαγγιώρος

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Aρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας (81΄ Πασχάλης), Νάσιος, Μαλλάτος, Παπαρούνας Στ (λ. τρ. 13΄ Τσάγκας), Τσουμάνης Δ, Μπουκουβάλας, Κεφάλας, Νούγιας (75΄Βελτσίστας), Παπαρούνας Α.(75΄Μουχάνης).

Αγρ. Καστρίτσας (Αναστάσιος Νταλάκας): Θάνος, Ναυρόζογλου, Μόσχος (76΄Κύργιος), Κλιτσινάρης, Κασίμης, Σπαλιάρας, Κασίμης, Αλεξίου (65΄ Δοβανάς), Τσουμάνης, Τζοβάρας (46΄ Δάσκαλος), Κακαράντζας (76΄Κρανάς), Λισγάρας (46΄ Παπαδόπουλος).