Στη γειτονιά των αγγέλων πέταξε ο Άγγελος Βενέτης…

on .

BENETHS PAS GIANNINA

• Στο πένθος βυθίστηκε το Σάββατο σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και όλη η πόλη των Ιωαννίνων με το θλιβερό νέο της απώλειας του 14χρονου Άγγελου Βενέτη, ποδοσφαιριστή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο παρότι πάλεψε γενναία.

Ο Άγγελος Βενέτης, ένας πραγματικός ξανθός άγγελος, υπήρξε παίκτης των ακαδημιών του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Όλη η οικογένεια Βενέτη και κυρίως ο πατέρας Νεκτάριος ήταν πολύ κοντά στην ομάδα και φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, ο αδερφός του Άγγελου, Θοδωρής Βενέτης, είναι ποδοσφαιριστής στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είναι δεξιός οπισθοφύλακας και πρόσφατα έγινε και διεθνής καθώς κλήθηκε σε προπονήσεις με την Εθνική Προπαίδων.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Άγγελου Βενέτη εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού μαζί με τον θαυμασμό για τη μάχη που έδωσε με απίστευτο θάρρος. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Βενέτη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Άγγελος ήταν ποδοσφαιριστής του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηπείρου κι έδωσε με απίστευτο θάρρος την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Καλό Παράδεισο Άγγελε…».

Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

Ανακοίνωση για τον χαμό του μαθητή Άγγελου Βενέτη εξέδωσε χθες και η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, δηλώνοντας συγκλονισμένη και εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη της. «Αγωνίστηκες σκληρά, ηρωικά αλλά άνισα, μέχρι τέλους. Εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, στην αγαπημένη μας συνάδελφο μητέρα σου Μαρία και στη σχολική κοινότητα του 7ου Γυμνασίου. Καλό σου ταξίδι Άγγελε, αιωνία η μνήμη σου», αναφέρει η ΕΛΜΕ.