Τμήματα υποδομής

on .

k19

Κ19 ΠΑΣ-Άρης 2-1

Τους τρεις βαθμούς της νίκης και μάλιστα κάνοντας ολική ανατροπή στο σκορ πήρε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 2-1 του Άρη.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 35΄ο Άρης ήταν καλύτερος και βρέθηκε να προηγείται από νωρίς στο σκορ.

Μόλις στο 2΄ ο Άρης αιφνιδίασε τον ΠΑΣ όταν ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24΄ο Κάμτσης προσπάθησε να περάσει παράλληλη μπαλιά πήρε την μπάλα ο Καραμανλής την έδωσε στον Σταυρόπουλο αυτός πλάσαρε τον Βρακά με τον τελευταίο να αποκρούει χωρίς η μπάλα να φύγει από την περιοχή, μπήκε στη φάση ο Κάμτσης που περισσότερο μπέρδεψε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ με τη μπάλα να φτάνει στον Σταυρόπουλο που σε κενή εστία την έστειλε άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 35΄ άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 39΄ο Κύρκος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καράι, το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και απείλησε στο 48’ με τον Ζωγράφο να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η ολική ανατροπή στο σκορ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 50΄με τον Κάμτση να  εξαπολύει ένα κεραυνό σχεδόν από τη μεσαία γραμμή με τη μπάλα να πηγαίνει στο παραθυράκι της εστίας του Καράι. Σε σουτ του Τσέρα στο 73΄ απέκρουσε τη μπάλα ο Βρακάς.

Στο 86΄σε ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ναούμη από αριστερά ο Βλάχος βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 90΄μεγάλη ευκαιρία για τους Γιαννιώτες όταν ο Ναούμης βγήκε απέναντι από τον Καράι έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει τη μπάλα.

Διαιτησία: Γεωργίου (Χατζής-Ραβάνογλου

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Ντώνος, Καφενζής, Κάμτσης, Πάκος, Καλέμι (85΄Παππάς), Βλέτσας (65΄Κόντος), Μαλάι (46΄Μίνα), Κύρκος (46΄Ναούμης), Ζωγράφος (80΄Βλάχος).

Άρης: Καράι, Τσέρα, Κράνιας, Καλτσάς, Χατζόπουλος, Μεμέτογλου, Αμπεριάδης, Αλμυράς (66΄Βέργας), Καραμανλής (82΄Χατζόπουλος), Σιακκάς (61΄Σεβαστίδης), Σταυρόπουλος.

Κ17 ΠΑΣ-Λάρισα 1-2

Την ήττα γνώρισε η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2 από τη Λάρισα η οποία είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άγγελου Βενέτη, ενώ οι παίκτες της Κ17 του ΠΑΣ αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. 

 Στο 2΄σε σουτ του Τζοβάρα η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Στο 6΄ο Δημηνίκος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣ και στο 13΄ο Σκουτελιάς με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Σε σουτ του Ρίζου στο 24΄απέκρουσε τη μπάλα ο Βακαλόπουλος. Στο 29΄σε μακρινό σουτ του Γκόγκα απέκρουσε δύσκολα ο Σπανός.

Στο 37΄σε σουτ του Ρίζου απέκρουσε τη μπάλα ο Βακαλόπουλος αυτή έφτασε στον Αρσένη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

Στο 56΄σε πλασέ του Ρίζου έδιωξαν πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή οι αμυντικοί του ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Χαλατσής, Ζέρβας (85΄ Καλαμπόκης), Αναγνωστόπουλος, Γκόγκας, Φλώρος, Τούφας, Σπύρου (85’ Νούγιας), Τζοβάρας, Αλεξίου (85΄ Κοσμάς), Σκουτελιάς.

Λάρισα: Σπανός, Αρσένης, Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Βαρσάμης, Δημηνίκος, Κουτσαηλίας (87΄Μπασδέκης), Γραββάνης, Ρίζος (76΄Καλαθάς), Μπιώτης (64’ Όντος).

Κ15 ΠΑΣ-Λαμία 0-0

Δεν κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η ομάδα του Χρήστου Ράπτη είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ευκαιρίες όμως έπεσε επάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του ενώ είχε και την τύχη με το μέρος του στο 54΄όταν είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο σουτ που έκανε ο Τσίτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμίχος, Ντρης, Ευαγγέλου, Ιωαννίδης (68΄ Πίνας), Μανουσαρίδης (63΄Κόρος), Μακρής, Χρήστου (56΄ Μαυρίδης), Τσιάστας (41΄Μπάκος), Πουλόπουλος, Σίντος, Παπαπέτρος (41΄Τσίτσιος)

Λαμία: Μπράνης, Κολοβός, Κούσοβα, Ρήγας, Διαμάντης, Λαμπαδιάρης, Μωρίκης, Σπανός (67΄ Στεργίου), Μουρτογιάννης, Κεραμιδάς (56΄ Ταργαζίκης), Ζάνι (41΄Λύρας).