Εντός έδρας αναμετρήσεις για τις Κ 19, Κ 17 και Κ 15 του ΠΑΣ

on .

K15

• Τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση των ομάδων υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όλες εντός έδρας.

Την αρχή θα κάνει σήμερα (12:45) η Κ 19, η οποία υποδέχεται τον Άρη στο «Στάθης Τσανακτσής» και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Λαμία.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη θα  ενισχυθεί με τους επαγγελματίες Βρακά, Κύρκο, Ναούμη και Μίνα ο οποίος επέστρεψε από την Γερμανία όπου για 1,5 μήνα έψαχνε ομάδα να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ αλλά τελικά δεν βρήκε. Διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργίου και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Χατζής και Κωνσταντίνα Ραβάνογλου, όλοι από την Ήπειρο. 

Αύριο, στις 3:30 μ.μ. στο «Στάθης Τσανακτσής» η Κ 17 θα αναμετρηθεί με την Λάρισα μια ομάδα που διεκδικεί μια θέση στα μπαράζ για την πρόκριση στο final-4. Τον αγώνα θα διευθύνει η Κατερίνα Κυριαζή, που θα έχει για βοηθούς της τον Νικόλαο Τσιάρα και την Πολυξένη Κατσουλίδου, όλοι από την Ήπειρο. 

Μετά τη νίκη επί του Άρη και την εξασφάλιση της εισόδου στην τετράδα η Κ 15 υποδέχεται σήμερα (3:30 μ.μ.) στο «Στάθης Τσανακτσής» την Λαμία με στόχο μόνο τη νίκη.