Ετοιμάζει αλλαγές ο Γρηγορίου στην ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 8 2 24

• Στην τελική ευθεία μπήκε χτες το μεσημέρι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της σαββατιάτικης (10/02, 19:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη στο «Ζωσιμάδες» για την 22η αγωνιστική της Super League. Δεν προπονήθηκε χτες o Σόρια, στήριξη των οργανωμένων οπαδών με σχετική ανακοίνωση. 

Η βαθμολογική θέση του ΠΑΣ Γιάννινα δεν επιτρέπει στους Ηπειρώτες να θεωρούν κανένα ματς χαμένο και πρέπει να παλεύουν για βαθμό ή βαθμούς σε όλους τους αγώνες. Έτσι σε αντίθεση με τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Λαμία, η ομάδα της Ηπείρου θέλει να εμφανιστεί καλύτερη και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει βασικοί παίκτες να διορθώσουν κατά πολύ την απόδοση τους και να αποφύγουν τα τραγικά ατομικά λάθη που έχουν στοιχίσει φέτος τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ φέτος εμφανίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Παίκτες «παλιοσειρές» της ομάδας και αρχηγοί όπως π.χ. οι Παντελάκης και Καραχάλιος δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και κάνουν πολλά λάθη, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές που αποτελούσαν «κολόνες» του συνόλου. Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο Μιχάλης Γρηγορίου φέρεται να είναι απογοητευμένος από την απόδοση των λεγόμενων «παλιών», την οποία αποδίδει σε ψυχολογικούς λόγους. Γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό ορισμένοι εξ αυτών να μείνουν στον πάγκο στον αγώνα με τον Άρη. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Γρηγορίου να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ήταν αλλαγές μέχρι τώρα όπως ο Μπακαδήμας και ενδεχομένως και ο Λιάσος. 

Από την άλλη, από τις πέντε μεταγραφές που έγιναν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ακόμα δεν είναι όλοι παίκτες έτοιμοι και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Εξαίρεση ο Ούγγρος τερματοφύλακας Νάγκι και ο Άγγλος χαφ Τούτου. Ο Ντεμίρ έπαιξε αλλαγή κόντρα στη Λαμία, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο 100%, ενώ και ο Αργεντινός Ροζάλες δεν είναι ακόμα έτοιμος, όμως ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Δεν αποκλείεται μάλιστα στην αποστολή να μπει και ο Πολωνός στόπερ Σομποτσίνσκι.

Στήριξη από τους οργανωμένους

Την απόφασή τους να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξουν στην προσπάθεια που θα κάνει για ανάκαμψη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος κάνουν γνωστοί οι οργανωμένοι οπαδοί του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα με σχετική τους ανακοίνωση. Μάλιστα, καλούν τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο Άλσος το μεσημέρι του Σαββάτου (16.30) για να δώσουν ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Διαιτητής ο Βάτσιος

Ο Αριστείδης Βάτσιος από τη Δυτική Αττική ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στο «Ζωσιμάδες». Είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν που σφυρίζει τον ΠΑΣ ο συγκεκριμένος ρέφερι μετά το 1-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στην μακράν καλύτερη φετινή εμφάνιση των Γιαννιωτών. 

Βοηθοί του Βάτσιου θα είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία και ο Άγγελος Κολλιάκος από την Αθήνα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την Αθήνα. Στο VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από τη Δράμα.