Νιφάδες χιονιού στην… Κηφισιά!

on .

 Σε… επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα στην Κηφισιά! Οι μετεωρολόγοι είχαν προαναγγείλει πως ίσως στην περιοχή πέσει χιόνι… 2-3 εκατοστών!

Στα δελτία ειδήσεων… παραμερίστηκαν οι φοιτητικές καταλήψεις, οι αγροτικές κινητοποιήσεις, αλλά και το πρώτο θέμα… των τελευταίων μηνών, ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών! Όλα στη μπάντα, σαν τηλεθεατής τα ξεχνάς! Ήρθε στην πόλη… ο χιονιάς!

Οι… λαλίστατοι μετεωρολόγοι, τρέχουν να κρυφτούν! Αλλά δεν το ομολογούν πως έχουν πέσει έξω! Δικαιολογούνται πως άλλαξαν… τα μοντέλα την τελευταία στιγμή!

Αυτά βλέπουν οι κάτοικοι των Γρεβενών και της Φλώρινας και… δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τα γέλια, βλέποντας το φόβο και την ανησυχία των Αθηναίων!

Μάλιστα οι κάτοικοι αυτών των περιοχών «μαθημένοι στα δύσκολα», είναι έτοιμοι να συνδράμουν με τα μηχανήματά τους στον… εκχιονισμό των Αθηναϊκών προαστίων που… άσπρισαν με 5 εκ. χιόνι!

Και ενώ ο Αθηναίος «τα χρειάστηκε» με 5 εκ. χιόνι, ο Γρεβενιώτης και ο… Φλωρινιώτης, πίνει στην χιονισμένη πλατεία… φραπέ παγωμένο και ο Αθηναίος κάτωχρος και φοβισμένος έχει ηθικό… πεσμένο!

Τώρα ποιος φταίει γι’ αυτό, είναι υπό… διερεύνηση!

Φταίνε οι μετεωρολόγοι, φταίνε… οι οικονομολόγοι, ή μήπως οι νευρολόγοι;

Καθώς τα νεύρα των πολιτών είναι από πολλές αιτίες τεντωμένα, άσχετα αν είναι ή δεν είναι τα μέρη… χιονισμένα! 

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.