Τη Λαμία υποδέχεται η Κ19, εκτός έδρας παίζουν Κ15-Κ17

on .

K17

• Μια εντός έδρας και δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τις ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής της Super League 1.

Η Κ19 αύριο (3 μ.μ.) στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» θα υποδεχθεί την Λαμία. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Λαμία. Διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Χρυσικόπουλος από τη Θεσπρωτία και βοηθοί οι Κωνσταντίνος Χατζής και Κωνσταντίνα Ραβάνογλου από την Ήπειρο. 

Εκτός έδρας στο δημοτικό γήπεδο Φιλύρου θα αγωνιστεί σήμερα (12:30 μ.μ.) η Κ17 με αντίπαλο τον Άρη. Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Λώλη μιας και οι γηπεδούχοι διεκδικούν την είσοδο τους στο final-4, ωστόσο η γιαννώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Χρυσέλης και βοηθοί του οι Στυλιανός Γούτας και Φώτης Τζημόπουλος, όλοι από τη Χαλκιδική. 

Αμέσως μετά τον αγώνα της Κ17 στο ίδιο γήπεδο στις 3 μ.μ. η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναμετρηθεί με τον Άρη. Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΣ να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και τον Άρη για να μπει στην τετράδα. Διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Καμπάκης και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Μαντζαβέλας και Παρασκευή Αθανασιάδου, όλοι από τη  Μακεδονία.