Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό

on .

SOBOTSINSKI

• Μπορεί την Κυριακή να υπάρχει ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος υποδέχεται τη Λαμία, ωστόσο οι εξελίξεις στα μεταγραφικά -αλλά και στις αποχωρήσεις- είναι αυτές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ο Γρηγορίου έχει ζητήσει από τον πρόεδρο Παναγιώτη Χριστοβασίλη την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που πονάει και ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, έστω και λίγο αργά, φαίνεται ότι κάνει τις εισηγήσεις του προπονητή πραγματικότητα.

Ανακοινώθηκαν Ροζάλες και Σομποτσίνσκι

Μετά τους Τούτου και Νάγκι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε χθες δύο ακόμη μεταγραφές  τον 29χρονο Αργεντίνο μέσο Σαντιάγκο Ροζάλες και τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Γιαν Σομποτσίνσκι. 

Ο Ροζάλες ήρθε ως ελεύθερος από τη Μίτρε ομάδα Β΄ κατηγορίας στην Αργεντινή και είναι το 10αρι που τόσο πολύ λείπει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΣ Γιάννινα και όλοι ελπίζουν να ανταποκριθεί ο παίκτης στις προσδοκίες τους.

Αποχώρησε ο Έφορντ

Μετά τους δανεισμούς τον Αλέξανδρου Λώλη και Τσίρη στον Γιούχτα, την επιστροφή του Νίκου Λώλη στον Ολυμπιακό, τον δανεισμό του Κλέιμαν στα Χανιά και τις απομακρύνσεις των Μπιλμπάο και Μπορταγκαράι, ο Έφορντ γίνεται ο έβδομος παίκτης που φεύγει από το ρόστερ του ΠΑΣ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου! O 27χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα στα μέσα Σεπτεμβρίου ως λύση ανάγκης μετά το ναυάγιο με τον Φατινγκά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε όσους τον έφεραν στα Γιάννενα. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας και τραυματισμών και είχε μόνο 6 ολιγόλεπτες συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα σαν αλλαγή.

Στα Γιάννενα ο Μέτε Ντεμίρ 

Στα Γιάννενα θα βρίσκεται σήμερα  σήμερα ο 25χρονος εξτρέμ Μέτε Καααν Ντεμίρ ο οποίος ο οποίος θα υπογράψει το συμβόλαιο τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα το πρωί και θα είναι η πέμπτη μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στην Εγιουσπόρ ομάδα Β΄ κατηγορίας στην Τουρκία με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει πρόταση για το δανεισμό του με όψιον αγοράς το καλοκαίρι στα 400.000 ευρώ.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Ο μεταγραφικός οργασμός καλά κρατεί ωστόσο μετά το χθεσινό ρεπό από σήμερα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις για τον αγώνα της Κυριακής (4/2-17:30) με τη Λαμία στο «Ζωσιμάδες». Για το παιχνίδι αυτό επιστρέφουν οι Παντελάκης, Παμλίδης και Τζίνο οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το μόνο αποτέλεσμα που βλέπει ο ΠΑΣ στην αναμέτρηση με τη Λαμία είναι μόνο η νίκη αφού τα βαθμολογικά και αγωνιστικά περιθώρια σιγά-σιγά στενεύουν.