Ξεκούραστο τρίποντο νίκης για την Κατσικά

on .

G ETHNIKI

• Χωρίς να ιδρώσει η Θύελλα Κατσικάς πήρε τους τρεις βαθμούς χθες μιας και το παιχνίδι με τη Φήκη δεν διεξήχθη αφού η ομάδα από τα Τρίκαλα έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο πρωτοπόρος Σβορώνος επικράτησε με 2-1 του Βατανιακού, ενώ η Αναγέννηση Άρτας πήρε σπουδαία νίκη 1-2 μέσα στη Λευκίμμη και ο Θεσπρωτός με 2-1 από το Κιλελέρ στην Ηγουμενίτσα.

Επιστροφή του Στέφανου Λέκκα στη Θύελλα 

Tην έναρξη της συνεργασίας με ένα δικό της παιδί τον Στέφανο Λέκκα ο οποίος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες και στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό νεαρό μέσο Στέφανο Λέκκα. Ο Στέφανος είναι γέννημα θερμά της Θύελλας καθώς ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες μας και μετέπειτα αποτέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας».

Στην Επισκοπή Ρεθύμνου ο Μιχάλης Λαδιάς

Στην Επισκοπή Ρεθύμνου που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο τερματοφύλακας Μιχάλης Λαδιάς με τη διοίκηση της Θύελλας Κατσικάς να ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

«Ο Μιχαήλ τίμησε την φανέλα μας στο πρώτο γύρου του πρωταθλήματος. Έπειτα από την ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά του παίχτη για πρόταση από την ομάδα της ΑΟ Επισκοπής Ρεθύμνου η οποία αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία και τον 4 όμιλο αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε στον Μιχαήλ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του. Η πόρτα της Θύελλας θα παραμείνει ανοιχτή για εσένα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.