Τμήματα υποδομής

on .

17

Την ήττα (4-0) γνώρισε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ήταν εξ΄αρχής δύσκολο για τους παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας και έγινε ακόμη δυσκολότερο όταν δέχθηκαν νωρίς (5’) και έμειναν με δέκα παίκτες (37’).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ όταν ο Χαραλάμπογλου εκμεταλλεύτηκε λάθος του Βρακά και του Ντώνου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Σε σουτ του Κουτσογούλα στο 12΄ απέκρουσε ο Βρακάς και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού καταλήγοντας κόρνερ.

Στο 37΄ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δαρβίρα από τον Ντώνο ο οποίος είδε  την κόκκινη κάρτα με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε προφανή θέση για γκολ του παίκτη του Ολυμπιακού. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μπάκουλας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

 Στο 45΄ο  ΠΑΣ Γιάννινα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Ζωγράφου.Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48΄ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 όταν ο Ναούμης στην  προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα γλίστρισε αυτή έφτασε στον Λιατσικούρα που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα του Βρακά.

Στο 63΄σε σουτ του Μπάκουλα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 68΄σε εκτέλεση φάουλ του Σουπιάδη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 83΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με τον Λιατσικούρα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κουτσογούλας (56′ Αρσενίδης), Δάμα (68′ Τουφάκης), Κ. Κωστούλας, Πλειώνης (68′ Πρεκατές), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (56′ Λώλης), Μπάκουλας, Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης (56′ Καρανάτσιος), Αλαφάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Ναούμης, Ντώνος, Πολιώνης (26΄Κάμτσης), Πάκος (46΄Μαλάι), Βλέτσας (80΄Σπυράτος), Καλέμι, Βλάχος (46΄Λούπας), Κόντος (46΄Σουπιάδης), Ζωγράφος.

Κ17 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της  γύρισε η  Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα από την Λαμία με τις δύο ομάδες να μένουν στην «λευκή» ισοπαλία.

Ο αγώνας δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις αφού οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο σε προσπάθειες γύρω από τον  χώρο του κέντρου και χωρίς καμία ουσία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βέβαια έχει και το ελαφρυντικό ότι από το 50’ έπαιζε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βενέτης και όπως ήταν φυσικό κοιτούσε περισσότερο τα μετόπισθεν παρά να βγει μπροστά και να απειλήσει την Λαμία. 

Λαμία: Καψαλιάρης, Τσιγαρίδας, Βέργιος, Σιώλος, Ντούβας, Κουτσονίκας, Σιάτας, Σαίτης, Χειμάρας, Καλόγηρος, Κανάτσι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Βενέτης, Ζέρβας, Γλένης, Γκόγκας, Χαλάτσης, Τούφας, Κοσμάς, Σπύρου), Φλώρος, Τζοβάρας.

Αγωνίστηκαν και οι Σκουτελιάς, Τσιώτης, Καλαμπόκης, Νικολάου.

Κ15 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός 1-1

 Την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Πανσερραϊκό έχασε η Κ 15 του ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 9΄να ανοίξει το σκορ όταν ο Χρήστου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι αντί για τα δίχτυα. Στο 19΄ο Πουλόπουλος έκανε το δυνατό σουτ με τον Ηλία να αποκρούει σωτήρια. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανσερραϊκός στο26΄άνοιξε το σκορ με πλασέ του Παρασχάκη.

Οι νεαροί παίκτες του Χρήστου Ράπτη στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση και στο 30΄ο Παπαπέτρου με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μαλιούρας, Ντρης, Σίντος, Χρήστου, Μακρής, Πουλόπουλος, Κλήμης, Ευαγγέλου (80΄Μαυρίδης), Παπαπέτρος, Μπάκος (61΄Κόρος), Ιωαννίδης (56΄Τσιάστας).

 Πανσερραϊκός: Ηλίας, Σιδηρόπουλος (61΄Τόφας), Σκερλετίδης(77΄Γκουντενούδης), Πέτσας, Μόμτσιος, Σταμπολίδης (41΄ Ζαφειριάδης), Καλπακίδης, Κωνσταντινίδης, Σαββίδης, Παρασχάκης (80’ Αποστολίδης), Τσιλιγγίρης.