Με Ολυμπιακό εκτός η Κ19, στη Λαμία η Κ17, εντός με Σέρρες η Κ15

on .

K17

• Με τρία παιχνίδια συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα των υποδομών.

Η  Κ 19 θα αντιμετωπίσει σήμερα (12 μ.) στο γήπεδο του Φωστήρα «Σπ. Γιαλαμπίδης» τον Ολυμπιακό. Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη ο οποίος θα πρέπει να διαχειριστεί και τις απώλειες των Λώλη Ν, του Τσίρη που δόθηκε δανεικός στον Γιούχτα, του Μίνα που έχει μείνει στη Γερμανία και δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΣ αλλά και του Κύρκου που θα είναι στην αποστολή της ανδρικής ομάδας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Βασίλειος Γεωργόπουλος και βοηθοί του θα είναι οι Σταυρούλα Λαμπροπούλου και Νικόλαος Ιωαννίδης, όλοι από τον Πειραιά. 

 Η Κ 17 θα ταξιδέψει αύριο στη Λαμία όπου στις 2:30 μ.μ. στο ΔΑΚ Καλυβίων «Αλέκος Παπαγεωργίου» θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσουν να πάρουν νίκη γοήτρου. Διαιτητής θα είναι ο Στυλιανός Καραγιάννης και βοηθοί του οι Δημήτριος Σκούτας και Χρήστος Μπακαλιός από τη Φωκίδα.

Τέλος, η Κ15 θα υποδεχτεί σήμερα στις 2 μ.μ. τον Πανσερραϊκό, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την παρουσία των δύο ομάδων στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ώστε στην επόμενη φάση να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final-4.

Διαιτητής ορίστηκε η Κατερίνα Κυριαζή και βοηθοί της οι Ευάγγελος Κοσίνας και Κωνσταντίνος Χατζής, όλοι από την  Ήπειρο.