Σε καλή κατάσταση Νάγκι και Τούτου «βλέπουν» αποστολή

on .

ROZALES

• Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της δύσκολης κυριακάτικης (28/01, 19:30) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 20η αγωνιστική της Super League. 

Ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο είναι προ των πυλών και ο Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους έτσι ώστε μέσα από τις προπονήσεις να βρουν το κατάλληλο σύστημα και την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες. 

Οι απουσίες των τιμωρημένων λόγω κίτρινων καρτών Παντελάκη, Τζίνο και Παμλίδη θα φέρουν ανακάτεμα της τράπουλας από τον 50χρονο προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα με τις επιλογές ωστόσο να είναι περιορισμένες και τα...κουκιά μετρημένα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις ότι έχει απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές και είναι αρκετά παρεμβατικός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που και στη χτεσινή προπόνηση σταμάτησε την άσκηση και έκανε έντονες παρατηρήσεις όταν οι παίκτες δεν εφάρμοζαν όπως ήθελε αυτός αυτά που τους έλεγε. 

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Νάγκι 

Εν τω μεταξύ, στις προπονήσεις μπήκε χτες και ο 29χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας Γκέργκελι Νάγκι υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά. Ο Νάγκι είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, ωστόσο ο Γρηγορίου με τους συνεργάτες τιυ θα είναι αυτοί που θα κρίνουν αν θα βρεθεί αυτός ή ο Αθανασίου κάτω από την εστία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Όσον αφορά τον Ζόρντι Οσέι Τούτου, ο Άγγλος χαφ δείχνει ότι έχει καλά στοιχεία και θα βοηθήσει άμεσα. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη μάλιστα αν συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον ματς της Κυριακής.

Στη χτεσινή προπόνηση υπήρξε ανάλυση με βίντεο του Μιχάλη Γρηγορίου προς τους παίκτες του για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν τόσο αμυντικά όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Στην Ελλάδα ο Αργεντίνος Ροζάλες 

Στην Αθήνα βρίσκεται από χτες ο Αργεντινός μέσος Σαντιάγκο Ροζάλες,  ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ και θα αποτελέσει την τρίτη χειμερινή μεταγραφή για τη γιαννιώτικη ομάδα. Τον παίκτη υποδέχτηκε στην Ελλάδα ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Καρβέλης. Ο Ροζάλες θα περάσει από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γυρίσει στα Γιάννενα το βράδυ της Κυριακής μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Διαιτητής ο Περράκης

Ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα ορίστηκε από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. Οι ορισμοί αυτής της εβδομάδας έγιναν στη σκιά της επίθεσης που δέχτηκε η σύντροφος του αντιπροέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου έξω από το σπίτι τους στην Καβάλα. 

Βοηθοί του Περράκη θα είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος και Δημήτρης Σαμοΐλης από την Αθήνα και τέταρτος ο Φώτιος Πολυχρόνης από την Πιερία. 

Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία και AVAR θα είναι ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική. 

Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από τη Μακεδονία.