Και με τη βούλα στον ΠΑΣ ο τερματοφύλακας Νάγκι

on .

NAGKI TERMATOFYLAKAS 24 1 24

• Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι με κάθε επισημότητα από χθες ο υψηλόσωμος Ούγγρος τερματοφύλακας Γκέργκελι Νάγκι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τη γιαννιώτικη ομάδα για έξι μήνες και θα αντικαταστήσει τον Μπόρις Κλέιμαν που δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στα Χανιά.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας είναι γνώριμος στον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του και εκείνη την έκανε δεκτή άμεσα με αποτέλεσμα να είναι ο εκλεκτός για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Νάγκι γεννήθηκε στις 27 Μαΐου του 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γκιόρ για να μετακομίσει σε ηλικία 20 ετών στην Ντουναουϊβάρος. 

Μετά από μία χρονιά παρουσίας και 20 εμφανίσεις υπέγραψε στην Βάσας. Στην τριετή παρουσία υπερασπίστηκε το τέρμα της ομάδας σε 72 παιχνίδια. Μετά την Βάσας ακολούθησε η Πάκσι το καλοκαίρι του 2018. Στην ουγγρική ομάδα αγωνίστηκε σε 75 αγώνες πριν ξεκινήσει την ελληνική του περιπέτεια. Τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε στην ΑΕΛ στην οποία είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον νυν προπονητή του συλλόγου  Μιχάλη Γρηγορίου. 

Με την ομάδα του κάμπου αγωνίστηκε σε 28 αγώνες πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του 2021 στην πατρίδα του και την Πάκσι. 

«Το περασμένο καλοκαίρι έγινε κάτοικος Λαμίας μέχρι και πρόσφατα από την οποία αποχώρησε για να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται καλή επιτυχία», καταλήγει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.  

Προετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό

Μπορεί στον ΠΑΣ Γιάννινα οι μεταγραφικές εξελίξεις να είναι σε πρώτο πλάνο ωστόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν το μυαλό τους στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής (7.30 μ.μ)με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζεται καθημερινά με μεσημεριανές προπονήσεις η προετοιμασία ώστε να μπορέσει η γιαννιώτικη ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη σε αυτό το παιχνίδι. Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε δουλειά στη ταχυδύναμη. Στο γήπεδο ήταν και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα ο 29χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας Γκέργκελι Νάγκι ο οποίος έκανε ατομική προπόνηση και από σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Με απουσίες στο Φάληρο

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς θα απουσιάσουν οι Παντελάκης, Τζίνο και Παμλίδης.

Οι Τζίνο και Παμλίδης είδαν την κίτρινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Παντελάκης ζήτησε από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να τον «κιτρινίσει» μετά το τέλος του αγώνα, όπως και έγινε. Και οι τρεις συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά προκειμένου να είναι διαθέσιμοι στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.