Πάνω από 300 παιδιά στο πανελ. Κύπελλο του ΠΑΣ

on .

KSIFASKIA

• Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο κύπελλο ξιφασκίας που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο ΠΕΑΚΙ. Συνολικά περισσότερα από 300 παιδιά αγωνίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (ανάπτυξης –παμπαίδων και εφήβων) του ξίφους μονομαχίας  προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η αθλήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα και πρωταθλήτρια Ελλάδος Ναυσικά- Όλγα Δημοσθένους.  Με την εξαιρετική της εμφάνιση εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Νάπολη της Ιταλίας και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με την Εθνική Ελλάδος. Στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες η Κωνσταντίνα Σούκερα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο παγκορασίδων (-13) χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση της στον τελικό. Εξαιρετικά ήταν επίσης και τα αποτελέσματα στην κατηγορία ανάπτυξης (ως και Τετάρτη Δημοτικού) όπου ο Νίκος Καρατουλιώτης κατέκτησε το Κύπελλο και ο Βαγγέλης Παπαβασιλείου το χάλκινο μετάλλιο.

Συνολικά σε όλες τις κατηγορίες ο ΠΑΣ Γιάννινα συμμετείχε με 37 παιδιά σε μια διοργάνωση που απέσπασε τα θετικά σχόλια από όσους παρευρέθηκαν στο Κλειστό του ΠΕΑΚΙ.