Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός 2-2

on .

K19

Τ ελικά το έχει η μοίρα των ομάδων στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα να αδικούνται από την διαιτησία τόσο εκτός αλλά και εντός έδρας.

Στο παιχνίδι της Κ19 με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννιώτης διαιτητής Σίνδρος έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη ανατροπή του Ναούμη, δεν έδωσε το πέναλτι που ίσως γινόταν το 3-1 και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με συνεχή βροχόπτωση και με ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και παρόλα αυτά οι παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν καλό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Αλειφερόπουλο ο οποίος μετά από σουτ του Κωνσταντινίδη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στο 42΄με τον Λούπα να κάνει τη σέντρα και ο Βλάχος με κεφαλιά πρόλαβε αμυντικούς και τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 58΄σέντρα-σουτ του Σουπιάδη απέκρουσε ο Μπαλδαμάκης με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση των παικτών του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 65΄όταν ο Ναούμης έκανε τη σέντρα, δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί η μπάλα έφτασε στον Κόντο που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Στο 70΄ο διαιτητής Σίνδρος έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Ναούμη. Στο 68΄ εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Βρακά έφτασε στον Αλειφερόπουλο που έκανε το πλασέ όμως ο Ναούμης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή απομάκρυνε σωτήρια. Ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ισοφάριση στο 75΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βίτορ.

Διαιτησία: Σίνδρος (Κοσίνας-Κατσουλίδου). Η φάση του 70΄σημάδεψε τη διαιτησία και το παιχνίδι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Ρίζος (34′ Κατσαούνος), Λούπας, Ναυρόζογλου, Ντώνος, Κόντος (75′ Αδαμίδης), Σουπιάδης, Καλέμι (79′ Κάμτσης), Βλάχος, Κύρκος, Ναούμης

Πανσερραϊκός: Μπαλδαμάκης, Τριανταφύλλου (60΄ Κόκκινος), Δράγκος, Κάλιογλου, Μπομπότας, Κοσμίδης (75΄ Λαδιάς), Βίτορ, Αλειφερόπουλος, Κωνσταντινίδης (80΄ Χατζηπουργάνης), Τόλιος (80΄ Σαλβάνος), Ματσικόπουλος (60΄ Μυλωνάς).