Πάνοπλος ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

on .

PAS PROPONHSH 18 1 24

• Με προπόνηση που έγινε χθες το μεσημέρι στο «Ζωσιμάδες» μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα «ζωής και θανάτου» με τον Πανσερραϊκό.

Ένα παιχνίδι που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία έστω και αν απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμη αφού η γιαννιώτικη ομάδα δεν κοιτάζει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Την κρισιμότητα του αγώνα την έχουν καταλάβει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στις προπονήσεις οι παίκτες τα δίνουν όλα για να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται για αυτό το παιχνίδι.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αναλύσει αρκετά τον Πανσερραϊκό στους παίκτες του, δείχνοντας τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύνατα σημεία και εκεί είναι που θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο ΠΑΣ για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η χθεσινή προπόνηση είχε  ανάλυση μέσω βίντεο του αντιπάλου, ενώ στην συνέχεια υπήρξε η τελική τακτική προσέγγιση της ομάδας των Σερρών, ενώ στο τέλος, η ομάδα δούλεψε στις στατικές φάσεις. Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Εραμούσπε και είναι στη διάθεση του Γρηγορίου όπως και οι Παμλίδης, Τσαούσης και Τζίμας οι οποίοι απουσίαζαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια ο Μιχάλης Γρηγορίου θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Σιδηρόπουλος «άρχοντας» του ματς

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/1-19:00) στο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Στάικος από τη Λάρισα και Χρήστος Κορώνας από τον Πειραιά και τέταρτος ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας από την Καβάλα. Στο VAR θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά και AVAR ο Γεώργιος Χριστακόγλου από την Χαλκιδική. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Αθήνα.

Κανένα πρόβλημα με Τσιντώτα

Έκλεισε οριστικά και χωρίς απρόοπτα το θέμα που είχε ανακύψει με τον πρώην τερματοφύλακκα του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτη Τσιντώτα και την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η γιαννιώτικη ομάδα είχε κληθεί σε ακρόαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την παροχή διευκρινίσεων σχετικά με τη δημοσιευθείσα προσφυγή του Παναγιώτη Τσιντώτα. Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός και οι σχετικές διευκρινίσεις που παρασχέθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν επαρκείς, οπότε το θέμα έκλεισε.

Αντιπροσωπεία φιλάθλων στην προπόνηση

Πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση, αντιπροσωπεία 10 ατόμων από τον Σ.Φ. βρέθηκε στο «Ζωσιμάδες» και συνομίλησε με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλη Γρηγορίου και τους ποδοσφαιριστές.

Οι οπαδοί τόνισαν την στήριξή τους στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και τους είπαν ότι γνωρίζουν ότι έχουν μια δύσκολη αποστολή που είναι η σωτηρία της ομάδας και στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό θα έχουν τη συμπαράστασή τους. 

Από την πλευρά του ο κ. Γρηγορίου εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της και τόνισε προς τους οπαδούς ότι οι παίκτες κάνουν ότι μπορούν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι σαν γροθιά μέχρι το τέλος ότι και να γίνει.