Δείπνο… συσπείρωσης από τον Γρηγορίου πριν τον Πανσερραϊκό

on .

PAS PROPONHSH 17 1 24

Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα  για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό το προσεχές Σάββατο (20/01, 19:00) στο «Ζωσιμάδες» για την 19η αγωνιστική της Super League.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του έδειξαν βίντεο στους ποδοσφαιριστές από αναμετρήσεις του Πανσερραϊκού και ανέλυσαν τον τρόπο που αγωνίζεται ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΣ. Παράλληλα, επεσήμαναν και το τι πρέπει να προσέξουν και που θα πρέπει να χτυπήσουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που τόσο πολύ τους χρειάζεται η γιαννιώτικη ομάδα. Στη συνέχεια εντός του γηπέδου οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην ταχυδύναμη και στην τακτική ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Ο 50χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζει παίκτες και συστήματα και προσπαθεί μέσα από αυτά να δει τι ταιριάζει καλύτερα ώστε να μπορέσει ο ΠΑΣ να ανταποκριθεί όπως πρέπει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Χτες ο Αργεντινός Εραμούσπε έκανε ατομικό αλλά δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, ενώ απών ήταν ο Μίνα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι στο «Ζωσιμάδες».

Τραπέζι γενεθλίων από τον Γρηγορίου

Την Τρίτη ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα με αφορμή τα γενέθλιά του (19/12)  αφού υπήρχε η πίεση των αγώνων και των προπονήσεων και δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα.

Οι παίκτες έδωσαν τις ευχές τους στον Γρηγορίου που έκλεισε τα 50 χρόνια και πέρασαν λίγες ώρες χαλαρά χωρίς άγχος και πίεση. 

Άπνοια στα μεταγραφικά 

Μπορεί η διοίκηση στην περιβόητη ανακοίνωση της πριν την έλευση Γρηγορίου να είχε επισημάνει ότι γνωρίζει τι χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της παραμονής και η ενίσχυση θα γίνει άμεσα, μπορεί ο νέος προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου να είπε ότι μπορεί να περιμένει και δέκα μέρες αρκεί να έρθουν στην ομάδα παίκτες που να είναι έτοιμοι να προσφέρουν, ωστόσο μέχρι σήμερα η διοίκηση δεν έχει κάνει τις ανάλογες ενέργειες για να ενισχυθεί η ομάδα. Πλέον, έχει περάσει και το 10ημερο που είχε θέσει ως βάση ο προπονητής για να περιμένει να έρθει κάποιος παίκτης.

Έχουμε ξεπεράσει τα μισά του μήνα και επικρατεί απόλυτο σκοτάδι στις μεταγραφές και κανείς δεν είναι σίγουρος πια αν θα γίνουν κινήσεις για να έρθουν παίκτες στην ομάδα ή αν θα πάμε με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το τέλος και ότι βγει. Ο Γρηγορίου προσπαθεί να δουλέψει μέσα από τους παίκτες που έχει στη διάθεση του ώστε να μπορέσει να πάρει από τον καθένα το 100% αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί στο να βοηθήσει για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Μπορεί να είναι δύσκολο να έρθει κάποιος καλός παίκτης σε μία ομάδα που είναι σε αυτή τη βαθμολογική θέση που είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα αλλά συνήθως οι όποιες αντιστάσεις μπορεί να καμφθούν με τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα και για αυτό  αν δεν μπει από πλευράς διοίκησης το χέρι στην τσέπη η ομάδα θα πορευθεί είτε με το υπάρχον ρόστερ, είτε με κανέναν δανεικό.