Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το Σταυράκι

on .

STAYRAKI

• Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αίθουσα του γηπέδου «Λέανδρος Καμηνάς» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Σταυρακίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, ο βουλευτής του  ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσίμαρης, οι Αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γοργόλης και Αγνή Νάκου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, οι Αντιδήμαρχοι Θωμάς Γιωτίτσας, Γωγώ Γιώτη, Στέφανος Σίντος και Χρήστος Τάτσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σταυρακίου Δημήτρης Μπούκας, ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΗΠ και πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παναγιώτης Δαβής, ο π. Θεόκλητος από την ενορία Σταυρακίου, ο εκπρόσωπος της διαιτησίας Απόστολος Γεωργίου, ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Σταυρακίου Παναγιώτης Γκαραμέτσος, ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο.Σ. Κώστας Καμηνάς, σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας, οι προπονητές της ανδρικής ομάδας, των ακαδημιών και οι ποδοσφαιριστές.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Γώγος επεσήμανε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο όταν βρέχει και αναγκάζεται η ομάδα να πηγαίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ για να αγωνιστεί, τονίζοντας την ανάγκη να γίνει με πλαστικό τάπητα απευθυνόμενος τόσο προς τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα όσο και στον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη και την Υφυπουργό Μαρία Κεφάλα.

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας δεσμεύτηκε στην ομιλία του ότι θα είναι μία από τις προτεραιότητες του Δήμου η ανακατασκευή του γηπέδου, ενώ τόσο ο κ. Γοργόλης όσο και η κα Κεφάλα τόνισαν ότι θα είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Μετά το τέλος των ομιλιών έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κολιό να είναι ο τυχερός της βραδιάς βρίσκοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό.