Μοιρασιά (1-1) για Γιάννενα WFC και Τίγρεις

on .

GYNAIKEIO PODOSFAIRO

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο με το παιχνίδι να έχει ευκαιρίες με την γηπεδούχο ομάδα να δικαιούται κάτι περισσότερο από το ματς μιας και είχε τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες.

Μόλις στο 2΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ της Σκούρου η μπάλα έφτασε στην Βαρσάνη που έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στην επιστροφή της έγινε νέο σουτ από τη Σκούρου αλλά απέκρουσε η Ντάσκαρη. Στο 35΄ η Ντούκα με ένα φοβερό σουτ από αρκετά μέτρα μακριά έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της Ντάσκαρη κάνοντας το 0-1.

Στο 45΄ σε εκτέλεση φάουλ της Κουτσουρή η μπάλα έφυγε  από τα χέρια της Αντωνοπούλου, έφτασε στην Πολυμεροπούλου που έκανε το πλασέ όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή απέκρουσαν οι αμυντικοί. Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχες κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με γκολ της Πολυμεροπούλου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Στο 66΄ η Κουτσουρή βγήκε απέναντι από την Αντωνοπούλου έκανε το πλασέ με την τελευταία να αποκρούει τη μπάλα. Στο 73΄ σε σουτ της Βαρσάνη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 81΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Γρίβα. Στο 85΄ σε εκτέλεση κόρνερ της Μαργώνη και κεφαλιά της Κώτση η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και στο 92’ σε σουτ της Βαρσάνη απέκρουσε η Αντωνοπούλου.

Διαιτησία: Κυριαζή (Βλαχοπούλου-Τζίμα).

Γιάννενα WFC: Ντάσκαρη, Αγγέλη, Κουτσάφτη (33΄ λ.τρ.Τζάλλα), Πολυμεροπούλου, Αυγέρη, Κουτσουρή, Κολέμπα, Βαρσάνη, Κούκια (64΄ Φαρμάκη), Χατζηλαζάρου, Καιτατζή.

Τίγρεις: Αντωνοπούλου, Τζίμα (67΄ Καραγεώργου), Αγγελιδάκη, Λέντη (46΄ Τόλη), Πριλίγκου, Κώτση, Σκουρου, Ράπτη, Γρίβα, Ντούκα.