Θλάση δευτέρου βαθμού ο Τζίνο δύσκολα θα προλάβει την ΑΕΚ

on .

PAS PROPONHSH 14 11 23

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Δευτέρας και ξεκίνησε μια εβδομάδα δουλειάς και προετοιμασίας, η οποία δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία. Χωρίς τον Θανάση Στάικο οι προπονήσεις λόγω UEFA Pro, θλάση δευτέρου βαθμού ο Τζίνο.

Η ισοπαλία 1-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, αλλά κυρίως η εμφάνιση της γιαννιώτικης ομάδας άφησαν μια αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον και κυρίως για τη μάχη της παραμονής. Το αποτέλεσμα ήταν άδικο για τους Γιαννιώτες καθώς πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Με βάση την εικόνα και την απόδοση στο Ηράκλειο θα πρέπει να βαδίσουν από εδώ και πέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές.

Στο διάστημα της διακοπής θα πρέπει παίκτες και τεχνικό επιτελείο να δουλέψουν ακόμα περισσότερο καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου. Αρχικά με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες» στις 26 του μήνα και στη συνέχεια το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με το οποίο οι Γιαννιώτες ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Χωρίς Στάικο οι προπονήσεις

Οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας ξεκίνησαν χωρίς τον Θανάση Στάικο. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα βρίσκεται μέχρι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει την τέταρτη φάση της σχολής για το UEFA Pro. Ως εκ τούτου την επίβλεψη των προπονήσεων θα έχουν οι Γκορτζής και Λόντος.

Το χτεσινό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν από την αρχή στον αγώνα του Ηρακλείου, αλλά και για τους νεαρούς της Κ19 που έπαιξαν στο αντίστοιχο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, περιελάμβανε αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους είχε αγωνιστικά παιχνίδια. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

 Θλάση δευτέρου βαθμού ο Τζίνο

Απόντες από τη χτεσινή προπόνηση ήταν οι Κόντε και Τζίνο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λέο. Ο Κόντε εξακολουθεί να έχει σπασμούς στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε, ενώ τα νέα είναι χειρότερα για τον Τζίνο. Ο Ουρουγουανός χαφ αντικαταστάθηκε από τον Ροσέρο στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς ένιωθε ενοχλήσεις. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Τζίνο έδειξε θλάση δεύτερου βαθμού στη γάμπα και ως εκ τούτου θα μείνει έξω περίπου δύο εβδομάδες. Πολύ δύσκολα ο Τζίνο θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ, κάτι όμως που θα φανεί την επόμενη εβδομάδα.

Συνέντευξη Τύπου των αδερφών Χριστοβασίλη

Μέσα στο χρονικό διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου των διοικούντων αδερφών Χριστοβασίλη.

Ήταν κάτι που είχαν προαναγγείλει άλλωστε αμφότεροι στην κοινή τους ανακοίνωση στήριξης στον Θανάση Στάικο. Οι υιοί του αείμνηστου Γιώργου Χριστοβασίλη, αναμένεται να τοποθετηθούν για τον τρόπο διοίκησης και κυρίως για τα μελλοντικά τους σχέδια για την ομάδα. 

Μάλιστα, στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προαναγγέλθηκαν και άμεσες αλλαγές στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές αφορούν σε μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, με την προσθήκη νέων προσώπων που θα βοηθήσουν τον Θανάση Στάικο στο έργο του.