Εκτός έδρας δοκιμασίες για τις Κ19, Κ17, Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

k pas

• Εκτός έδρας αναμετρήσεις σε τρεις διαφορετικές πόλεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Κ19, ακολουθώντας το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας, αγωνίζεται σήμερα στις 11.45 π.μ. στο Ηράκλειο  με τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος και βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Τσαμπουράκης και Φωτεινή Μασέλη, όλοι της ΕΠΣ Ηρακλείου. 

Το πρωτάθλημα Κ17 της Super League  συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης. Η Κ17 ηττήθηκε από τον Βόλο με γκολ στο 93’ την περασμένη Δευτέρα  και θα πάει στις Σέρρες για δεύτερη φορά φέτος με στόχο αυτή τη φορά ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας Σερρών. Διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαήλ Κιουτάχιαλης και βοηθοί του η Γλυκερία Παπακωνσταντίνου και ο Σωτήρης Βουτσάς, όλοι της ΕΠΣ Σερρών.

Τέλος, στη Λαμία και στο ΔΑΚ Καλυβίων αγωνίζεται αύριο στις 3 μ.μ. η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Κολοβός και βοηθοί του η Μαρία Ελένη Κέππα και ο Ιωάννης Χίντας, όλοι προερχόμενοι από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.