Ήττες για Κ 19 και Κ 17 από τον Βόλο

on .

k pas

• Εντός έδρας ήττες γνώρισαν χθες η Κ 19 και η Κ 17 από τον Βόλο. 

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη παρότι βρέθηκε νωρίς να είναι μπροστά στο σκορ στη συνέχεια έπαθε μπλακ-αουτ με τον Βόλο να κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η Κ 19 αν και προηγήθηκε στο 8΄με τον Μίνα και έχασε πέναλτι με τον ίδιο παίκτη στο 42΄στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος από τους φιλοξενούμενους στο 47΄από τον Καφετζή και στο 54΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη και ηττήθηκε με 1-2.

Διαιτησία: Τσιώρης (Αθανασίου-Μέκιος) Άρτας

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Λούπας, Ναυρόζογλου, Ντώνος (81΄Καλέμι), Τσίρης (62΄Ρίζος), Σουπιάδης (62΄Ζωγράφος), Τσαλίκογλου (67΄Σάλο), Μίνα, Λώλης, Γανόπουλος (62΄Ναούμης).

Βόλος: Καλαμπούκας, Σίμος, Λυκουρίνος, Γαβριηλίδης, Χαβαλές, Θεοχάρης, Τζαφέρρι (67΄ Κολώνιας), Βαινόπουλος, Καφετζής, Νταιλάνι, Λεγκίσι (81΄Αλεξιάδης).

Η Κ 17 με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Χάνο γνώρισε την ήττα 0-1. Το παιχνίδι είχε μετρημένες φάσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού με τον Βόλο να έχει την εδαφική υπεροχή, αλλά τον ΠΑΣ Γιάννινα να απειλεί ωστόσο δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ και στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Βενέτης, Χαλατσής, Γλένης, Γκόγκας, Κάμτσης, Παλαντζάς (70΄Κούτρας), Κοσμάς (79΄Τσιώτης), Σπύρου (89΄Ζακόπουλος), Αλεξίου (70’ Φλώρος), Σκουτελιάς (89΄Τζίμας).

Βόλος: Κόκκορης, Παναγούλας (60΄Μπουραζάς), Ρίσκος, Βαμβακάς, Γυριχίδης, Κρομμύδας, Σταύρο, Χάνος, Σάντης, Δάσκαλος Τσάτσος (46΄Σέφα).