Σε ένα χρόνο η ολοκλήρωση εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας

on .

EXARXOY KONITSA

• Την άμεση έναρξη των εργασιών στο βοηθητικό γήπεδο της Κόνιτσας που θα γίνει δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών στο Στάδιο σε ένα περίπου χρόνο, γνωστοποίησε, μιλώντας στον «Π.Λ» και στον συνεργάτη Χρήστο Καλύβα, ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νίκος Εξάρχου.

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα με τους αντίστοιχους της Πίνδου Κόνιτσας που έγινε στο γήπεδο της Ελεούσας, ο Δήμαρχος Κόνιτσας αναφέρθηκε σε ένα μείζον ζήτημα που ταλανίζει την περιοχή. Συγκριμένα, ο αγωνιστικός χώρος στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας βρίσκεται σε ιδιαίτερη κακή κατάσταση και κάνει δυσκολότερο το έργο τόσο της ομάδας όσο και των νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στόχος ένα σύγχρονο γήπεδο…

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας υπενθύμισε ότι όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, υπήρχε μια μελέτη για το γήπεδο της Κόνιτσας και το βοηθητικό η οποία είχε σοβαρά προβλήματα. Έγινε τροποποίηση της μελέτης, ακολούθησαν χρονοβόρες διαδικασίες, το έργο δημοπρατήθηκε και πριν δυο μήνες υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες. Στόχος, είπε, είναι το γήπεδο που βρίσκεται σε κακή κατάσταση να αναβαθμιστεί, να γίνει σύγχρονο. Μάλιστα, σε επικοινωνία με την εταιρεία, ενημερώθηκε ότι εντός των ημερών θα έρθουν στην Κόνιτσα να δουν την κατάσταση του γηπέδου και θα ξεκινήσουν οι  εργασίες πρώτα από το βοηθητικό γήπεδο. 

Ο δήμαρχος τόνισε πως οι υποδομές θέλουν αναβάθμιση και με δεδομένο ότι υπάρχει κόσμος που περπατάει γύρω από το γήπεδο, πρέπει να βελτιωθεί και ως προς τον φωτισμό. «Αυτό υπάρχει μέσα στη μελέτη και πιστεύω ότι μέσα σε ένα χρόνο θα είναι όλα έτοιμα ώστε να παραδοθεί το έργο που εμείς σαν δημοτική αρχή υλοποιήσαμε», δήλωσε σχετικά ο Νίκος Εξάρχου.