Με απρόοπτο τραυματισμό του Τζίμα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

TZIMAS PAS

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Τρίτης και ξεκίνησε η προετοιμασία για το κρίσιμο ντέρμπι ουραγών με τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (5/11-17:30) στο «Ζωσιμάδες». Το απρόοπτο της χτεσινής προπόνησης αφορά τον Τζίμα που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. 

Οι κακές εμφανίσεις και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τη γιαννιώτικη ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον Βόλο στους 5 βαθμούς, με τους Βολιώτες όμως να έχουν αγώνα λιγότερο. Το ζητούμενο λοιπόν για τον ΠΑΣ στον αγώνα με τον Βόλο είναι η νίκη και μόνον η νίκη. Το αν αυτή συνοδευτεί με καλή ή κακή απόδοση δεν έχει και μεγάλη σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς στο σημείο που έχει περιέλθει η ομάδα κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταστροφικό. 

Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα ξεκίνησε με ένα πρόβλημα για τον Θανάση Στάικο μιας και ο Τζίμας αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και το αν θα είναι διαθέσιμος ενόψει Βόλου. 

Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του αποδειχθεί σοβαρός και απουσιάσει και αυτός από το παιχνίδι της Κυριακής ο Στάικος θα έχει ένα ακόμη πονοκέφαλο αφού απών θα είναι και ο Τζίνο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και θα πρέπει ο Αρκάδας προπονητής να βρει ποιοι θα είναι οι  αντικαταστάτες τους.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες (πλην του Κύρκου που έκανε ατομικό) έβγαλαν το χτεσινό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ομαδική αμυντική τακτική σε απλή μορφή για να ακολουθήσει παιχνίδι κατοχής σε τρεις ομάδες για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια 

Σε κυκλοφορία τέθηκαν χτες από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα εισιτήρια της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Βόλο. Οι τιμές κυμαίνονται από τα 10 ευρώ στη θύρα 9, 15 ευρώ στις θύρες 3-4 και 6, στα 30 ευρώ στα VIP στη θύρα 3 και 40 ευρώ στη θύρα 5 GOLD, ενώ υπάρχουν και τα παιδικά εισιτήρια με 5 ευρώ.

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι σήμερα Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 16:00, αύριο Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ. Την Κυριακή, ανήμερα του αγώνα, στα εκδοτήρια του «Ζωσιμάδες» από τις 10:00 έως τις 15:00, δηλαδή μέχρι 2,5 ώρες πριν την έναρξη αγώνα.

***

Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση της ομάδας εξέφρασε με χτεσινή του ανακοίνωση ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία αναφέρεται ότι πρέπει άπαντες να παλέψουν ώστε να μην επαναληφθεί το σενάριο του 2019 που είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας. Οι οργανωμένοι οπαδοί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους, απαιτούν πράξεις και όχι λόγια από τους παίκτες και ζητούν από τους Γιαννιώτες φιλάθλους να κατακλύσουν την Κυριακή το γήπεδο…