Κ19 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

on .

k19

Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία η οποία είχε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος ακυρώνοντας ένα κανονικό γκολ στη γιαννιώτικη ομάδα επέστρεψε στα Γιάννενα η Κ 19 του ΠΑΣ η οποία γνώρισε την ήττα 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο από πλευράς υπεροχής με τον ΠΑΣ να είναι καλός στο πρώτο 20λεπτο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Αστέρα πήραν τα ηνία του αγώνα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πολλά μαρκαρίσματα σκληρά από πλευράς Αστέρα στο ματς.

Σε σουτ του Μίνα στο 3΄απέκρουσε τη μπάλα ο Αρχονταράκης.

Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 36΄μετά από σέντρα του Γανόπουλου ο Καλέμι έκανε το σουτ με τον Κωτσιόπουλο να αποκρούει. Στο 40’ ο Λώλης έκανε τη σέντρα και ο Σάλο με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από λάθος του Καφενζή ο Τηλαβερίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θάνου κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τάσου Ανθυμιάδη ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο 59’ σε δυνατό σουτ του Σάλο απέκρουσε τη μπάλα ο Κωτσιόπουλος.

Στο 60’ σε σέντρα του Σουπιάδη από δεξιά, ο Γανόπουλος έκανε το σουτ και πάλι ο Κωτσιόπουλος έδιωξε σωτήρια. Στο 61’ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τα σουτ των Μίνα  και Λώλη να διώχνουν τη μπάλα επάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Στο 65΄έγινε η φάση του αγώνα με το γκολ που κακώς ακυρώθηκε για τον ΠΑΣ όταν ο Ναούμης εκτέλεσε φάουλ, ο Μίνα από κανονική θέση (σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΣ) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ο βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς της γιαννιώτικης ομάδας.

Στο 75’ ασίστ του Τσίρη στον Ναούμη που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 88΄σε πλασέ του Μίνα απέκρουσε τη μπάλα ο Κωτσιόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Αρχοντακάκης (12΄λ.τρ. Κωτσιόπουλος), Καπέρδας, Ρουμελιώτης, Λάσκαρης, Θωμαί, Παπαδημητρίου, Μπουτόπουλος, Προύντζος, Τηλαβερίδης, Παπαδόπουλος, Κεδίκογλου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Θάνος, Αθανασίου, Ναούμης, Καφενζής (77’ Ζωγράφος), Ναυρόζογλου, Τσίρης (77΄Πλασκασοβίτης), Γανόπουλος (70’ Λούπας), Καλέμι (77΄Βλάχος), Μίνα, Λώλης, Σάλο (59΄Σουπιάδης).