Άδικη ήττα για την Θύελλα 1-0 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

on .

kats

• Στο πρώτο ματς για το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας και την δεύτερη αγωνιστική, η Θύελλα Κατσικάς γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 1-0, με τους παίκτες του Νίκου Γκούρα να αδικούνται από το αποτέλεσμα, καθώς ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει και στόχο, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την μοναδική τους ευκαιρία στο ματς, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο και μπαίνοντας με το δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε δικαιωματικά στην Θύελλα, η οποία από νωρίς δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος.

Στο 5΄  πραγματοποιήθηκε το πρώτο κόρνερ για την Θύελλα, με τον Εμβραΐζογλου να εκτελεί και τους αντίπαλους αμυντικούς να διώχνουν.

Στο 15΄ το σουτ από τα πλάγια του Μπλέτσα πέρασε δίπλα από το δεύτερο δοκάρι του Πατσιογεώργου, ενώ ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και το σουτ του Σκανδάλη αμέσως μετά.

Και η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους  με τον  Εμβραΐζογλου και πάλι να εκτελεί δύο συνεχόμενα κόρνερ ανεβάζοντας  την ομάδα του  στα αντίπαλα καρέ, με την μπάλα ωστόσο, να μην βρίσκει κάποιον συμπαίκτη του.

Στο 30΄ ο Σκανδάλης και πάλι με σουτ ανάγκασε τον Πατσιογεώργο να αποκρούσει πέφτοντας.

Φάση διαρκείας για την Θύελλα στο 39΄ από εκτέλεση φάουλ του Πότση, με τους Πετρίδη και Βασιλάκη να μην μπορούν να βρουν την μπάλα, παραμένοντας το 0-0 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν αρκετά νωρίς, μόλις στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς να ανοίξουν το σκορ με τον Παπαδόπουλο να σκοράρει από κοντά, από σέντρα ακριβείας του Κλιγγόπουλου στο 53΄.

Οι αλλαγές τόνωσαν τους παίκτες του Νίκου Γκούρα και ξανα βρήκαν τον ρθυμό τους, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα και να πάρουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Στο 80΄ ο Ζώβληκας έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Λαδιά να αποκρούει σωτήρια.

Στο 83΄ το σουτ του Κωσταμένα απέκρουσε με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας.

Στο 87΄ ο Ρίζος στόχευσε το κάθετο δοκάρι στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς, ενώ στην συνέχεια η μπάλα παρέμεινε στην περιοχή με τον Μπλέτσα να χάνει από κοντά ακόμη μια μοναδική ευκαιρία.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (90’ Γκιώνης), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος (75΄Ζωβλήκας), Ιντζόγλου (46’ Τουλίκας Γ.), Σεχολλάρι (86΄Ιγγλέζος), Κρυεμάδι (90΄Τουλίκας Β.), Κατσαμπάς, Κλιγκόπουλος.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Λαδιάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος (84΄Νικολάου), Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης (73΄Λόκα), Μελιόπουλος, Μπλέτσας Μ., Γούλας (60’ Κωσταμένας), Εμβραΐζογλου (84΄Ρίζος).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ- ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ