Νέα του ερασιτεχνικού

on .

ANHLIO

Στο Κεφαλόβρυσο ο Δημήτρης Μητρογιάννης 

• Την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού Δημήτρη Μητρογιάννη ανακοίνωσε το Κεφαλόβρυσο.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Μητρογιάννη. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: ΑΟ Κόντσικας, Παρακάλαμο, Θ. Ελεούσας, ΠΑΟ Κουτσελιού, Σ. Συρράκου και Α. Ρωμανού. Δημήτρη καλώς ήρθες στην Αναγέννηση! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Στο Κουτσελιό οι Βάσιος, Αλεξίου και Κατσάνος

 • Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Κουτσελιού με τη διοίκηση να ανακοινώνει τρεις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Στέφανος Βάσιος ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Καστρίτσας, ο Φίλιππος Κατσάνος (αμυντικό χαφ) από το Πέραμα και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Άγγελος Αλεξίου από το Κεφαλόβρυσο.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες

Παίκτης της Ρόνας Ανηλίου ο Γ. Τρίτο 

• Την απόκτηση του Γιώργου Τρίτου από το Μέτσοβο ανακοίνωσε η διοίκηση της Ρόνας Ανηλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ρόνα Ανηλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή καθώς απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Τρίτο Γιώργο από την ομάδα του ΠΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ. Μια σημαντική μεταγραφή καθώς ο Τρίτος υπήρξε για χρονιά πιστός παίκτης του ΠΑΣ Μετσόβου».

Ο ίδιος σε δήλωση του είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος στην ομάδα του Ανηλίου! Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Στα Πράμαντα ο Δ. Ναστούλης 

• Την πρώτη μεταγραφή της ανακοίνωσε η Α.Ε.Πραμάντων αποκτώντας από τον Αχέρων Ρωμανού τον δεξιό αμυντικό Δημήτρη Ναστούλη.

Αναλυτικά: «Η Α.Ε. Πραμάντων πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής Ναστούλης Δημήτριος. Ο Δημήτρης αποκτήθηκε από την ομάδα του Αχέρων Ρωμανού και αγωνίζεται ως δεξί ακραίος αμυντικός και χαφ, αναμένοντας να βοηθήσει και αυτός σημαντικά την ομάδα μας στη δύσκολη μεγάλη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στους κόλπους της ομάδας μας ευχόμενοι υγεία και πολλές προσωπικές, αλλά και ομαδικές επιτυχίες».

*****

Μεταγραφικό «μπαμ» με Αθανασόπουλο για τους Αμπελόκηπους

 • Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η διοίκηση των Αμπελοκήπων αποκτώντας τον έμπειρο τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο Αθανασόπουλος έχει παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες όπου έχει αγωνιστεί με ομάδες όπως η Παναχαϊκή, ο ΟΦ Ιεράπετρας, τα Τρίκαλα, η Λάρισα, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Αιολικός, ο Ιωνικός, η Αναγέννηση Άρτας, ο Πατραικός, ενώ έχει παίξει και στην Αλβανική Λουφτεράρι. Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση που κατάφερε να εξασφαλίσει το ναι από τον πολύπειρο τερματοφύλακα δείχνοντας έτσι ότι πρόθεση της φέτος είναι να πάρει όσο πιο γρήγορα γίνεται την άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Σπουδαία μεταγραφή με Δασκάλου για τις Τίγρεις 

• Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση έκανε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Τίγρεων, αποκτώντας από τον ΠΑΣ Γιάννινα την δεινή επιθετικό Έμιλυ Δασκάλου. Η Αιμιλία Δασκάλου αποτελεί μια τρομερή προσθήκη στο δυναμικό των Τίγρεων, πέρυσι ήταν πρώτη σκόρερ του ΠΑΣ αλλά και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες.

Πρεμιέρα εντός έδρας στη Β’ Εθνική για Τίγρεις - Γιάννενα WFC

 • Πραγματοποιήθηκε εντός της προηγούμενης εβδομάδας η κλήρωση του γυναικείου πρωταθλήματος της Β Εθνικής όπου συμμετέχουν δυο γιαννιώτικες ομάδες, η νεοφώτιστη ομάδα των Τίγρεων και τα Γιάννενα WFC.

Oι δυο ομάδες συμμετέχουν στον Β’ Όμιλο και ξεκινάνε το πρωτάθλημα με εντός έδρας αναμετρήσεις. Τα Γιάννενα θα υποδεχτούν τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων και οι Τίγρεις τον ΑΟΠΚ Πατίστα από την Καλαμάτα. 

Βάσει προκήρυξης οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη (1η) θέση σε κάθε ένα από τους 4 ομίλους θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα τριών (3) αγωνιστικών σε έναν γύρο που θα διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα, η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή, με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια των ομάδων που αγωνίζονται. Με το τέλος του μίνι πρωταθλήματος προβιβάζονται στην Α΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η, 2η, και 3η θέση στον εν λόγω όμιλο. Στη Γ’ Εθνική θα υποβιβαστούν οι δυο τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο.