Ο Π.Ν.Ο.Ι. συγχαίρει τον Στέφανο Ντούσκο

on .

PNOI NTOYSKOS

• Τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Ντούσκο, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον τελικό του σκιφ ανδρών με την Εθνική Ομάδα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο Βελιγράδι απευθύνει το σωματείο του, ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων.  Ο ΠΝΟΙ σημειώνει παράλληλα τα εξής: «Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας το 2024». 

Οκτώ αθλητές του Ν.Ο.Ι. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

• Οκτώ αθλητές/τριες του Ν.Ο.Ι. θα συμμετέχουν με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στη πόλη Παντελεήμων της Ρουμανίας στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι: Ντάρα Νεφέλη στο Σκιφ Νεανίδων και το Τετραπλό Νεανίδων, Κούτρας Δημήτρης - Κωστούλας Βασίλης στη Δίκωπο άνευ Εφήβων και την Οκτάκωπο Εφήβων, Ζάρρας Αλέξανδρος - Κουτσαβέλης Παύλος στην Τετράκωπο άνευ Παίδων και την Οκτάκωπο Παίδων, Μουσελίμης Ιάσων στο Σκιφ Παίδων και το Τετραπλό Παίδων, Δημητρίου Χρήστος στο Διπλό Σκιφ Παίδων και το Τετραπλό Παίδων και Ντέμου Δήμητρα πηδαλιούχος στις Οκτάκωπες Παίδων και Εφήβων.

Νέα προσπάθεια για τον Θαν. Παλαιοπάνο 

• Μία ακόμη ευκαιρία να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 θα έχει στη Λουκέρνη ο αθλητής του Ν.Ο.Ι. Παλαιοπάνος Αθανάσιος, που με το συναθλητή του Καλανδαρίδη Γιάννη δεν κατάφεραν να πετύχουν τη διάκριση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας τη 19η θέση στο Διπλό Σκιφ Ανδρών. Οι δύο αθλητές θα ξεκινήσουν εντατική προπόνηση σε τρεις εβδομάδες για την διοργάνωση της Λουκέρνης το 2024, στην οποία θα δοθούν δύο ακόμη Ολυμπιακά εισιτήρια.