Νέα του ερασιτεχνικού

on .

KYPELLO EPSHP

To Σαββατοκύριακο η Α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ

• Η φετινή σεζόν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων ξεκινά με την Α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου, όπου θα γίνει το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ Ερασιτεχνικής και όσων δήλωσαν από τη Γ’ κατηγορία.

Τα ζευγάρια της Α’ φάσης:  Κοσμηρά-Πωγωνάτος, Ασβεστοχώρι-ΑΕ Γιάννενα, Δαφνούλα-Βελισσάριο, Πράμαντα-Αγία Μαρίνα, Πλατανιά-Βοτονόσι, Αμπελόκηποι-Αετορράχη, Αβγό-Τίγρεις, Κρανούλα-Κληματιά, Μουσιωτίτσα-Αμφιθέα, Ελληνικό-Πετσάλι, ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ-Κάστρο, Ζωοδόχος-Ανήλιο, Ροδοτόπι-Περιστέρι. 

Στη Β’ φάση του Κυπέλλου προκρίνεται άνευ αγώνα η Ηλιόκαλη, ενώ ο νικητής του αγώνα Αμπελόκηποι-Αετορράχη περνάει στη Γ΄φάση.

*****

Στη Θύελλα Ελεούσας ο έμπειρος αμυντικός Τζίμας

 • Τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Τζίμα απέκτησε η Θύελλα Ελεούσας, ένα παίκτη με πολλές παραστάσεις και διακρίσεις σε ομάδες του ερασιτεχνικού.

Πέρυσι ο Τζίμας έπαιζε στην ομάδα του χωριού του, τον Ήφαιστο Αβγού στη Γ' Ερασιτεχνική, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτος με διακρίσεις στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ' Εθνική με τον Θρίαμβο Σερβιανών, ενώ την επόμενη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο με την Ανατολή. 

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 πήγε στον Αγροτικό Καστρίτσας όπου έπαιξε σε πέντε ματς πρωταθλήματος και δυο Κυπέλλου, μιας και μετά υπήρξε διακοπή λόγω της πανδημίας. Στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΣ Κράψης όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ το 2022.

Η διοίκηση της Θύελλας Ελεούσας καλωσορίζει τον Πάνο Τζίμα στην ομάδα. 

Παίκτης του Αγρ. Καστρίτσας ο Τζοβάρας

• Την απόκτηση του επιθετικού Μάριου Τζοβάρα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ανατολή, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αγροτικού Καστρίτσας. Η διοίκηση τον καλωσορίζει και εύχεται καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς. 

Στο Μέτσοβο ο Μπάμπης Κατζιώτης

• Στον ΠΑΣ Μετσόβου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο επιθετικός Μπάμπης Κατζιώτης ο οποίος την περσινή χρονιά πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Θύελλα Κατσικάς. 

Ο ταλαντούχος 23χρονος ποδοσφαιριστής, αποτελεί σημαντική προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδας να πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Θύελλα Κατσικάς, στον Αγροτικό Καστρίτσας, στον Απόλλωνα Πάργας, στον Ολυμπιακό Βοτανικού και στις Ελπίδες Ιωαννίνων.

Το ΔΣ του ΠΑΣ Μετσόβου, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και όλος ο φίλαθλος κόσμος, εύχονται στον Μπάμπη Κατζιώτη μια αγωνιστική περίοδο γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Στην Ηλιόκαλη οι Ναυρόζογλου,Μπίνας και Κώτσης

• Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Ηλιόκαλη με τη διοίκηση να ανακοινώνει ακόμη τρεις μεταγραφές. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Μπίνας Χαράλαμπος τερματοφύλακας από την Κατσικά, Κώτσης Αντώνης μέσος από την Πεντέλη και Συμεών Ναυρόζογλου επιθετικός από το Κάστρο. Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Τριπλή μεταγραφική κίνηση για τη Ζωοδόχο

• Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Ζωοδόχο με ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους στην επίτευξη των στόχων. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από την ομάδα της Βουνοπλαγιάς οι: Στράτος Καπρινιώτης (αμυντικός), Σταύρος Νάτσης (αμυντικός), Γιάννης Χαρίσης (επιθετικός). Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Επίσης ευχαριστεί την ομάδα της Βουνοπλαγιάς για την άψογη συνεργασία.

Μια εικοσάδα μεταγραφές για το Συρράκο 

• Μια εικοσάδα μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα του Συρράκου, η οποία μετά από παύση μιας χρονιάς στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα επανέρχεται και θα αγωνιστεί στη Γ΄ερασιτεχνική.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι οι εξής: Κώστας Βασάκος (Ζωδοόχος), Άρης Μαγειρίας (ΑΕ Γιάννενα), Κωνσταντίνος Κουτσολάμπρος (Αετορράχη), Αλέξανδρος Λεοντάρης (Αετορράχη), Γεώργιος Ζήσης (Ελληνικό), Δημήτριος Αλεξίου (Ρωμανό), Βασίλειος Μπούτικος (Ρωμανό), Σταύρος Χασάνης (Ρωμανό), Ιάσονας Ιασωνίδης (Ρωμανό), Γεώργιος Ψόγιος (Δροσοχώρι), Γεώργιος Σκαμνέλος (Δροσοχώρι), Παναγιώτης Λάτσης (Αμπελόκηποι), Κωνσταντίνος Μουλαράς (Λογγάδες), Ηλίας Αποστόλου (Αστέρας Ιωαννίνων), Μιχαήλ Ντόντης (Δαφνούλα), Δημήτριος Τσόλας (Βελισσάριο) και Παναγιώτης Σόφης (Ανατολή).

Στην ΑΕ Γιάννενα ο Βασίλης Νικολάου

• Την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Νικολάου που αγωνιζόταν στο Δροσοχώρι, ανακοίνωσε η ΑΕ Γιάννενα.

«Με την ποιότητά του πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την νέα σεζόν», τονίζει η διοίκηση.