Πρεμιέρα με ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Α’ Ερασιτεχνική

on .

 

EPSHP SHMA

Σέντρα κάνει το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου, το οποίο φέτος αποτελείται από 16 ομάδες. 

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην πρεμιέρα είναι αυτό της φιλόδοξης και νεανικής ομάδας των Χουλιαράδων με την Ανατολή, ενώ εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν ο Αγροτικός Καστρίτσας και η Θύελλα Ελεούσας που πέρυσι ήταν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο Αγροτικός θα παίξει εκτός έδρας με τον Αετό Νήσου, ενώ η Θύελλα Ελεούσας θα αγωνιστεί στο Κουτσελιό με την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: Πίνδος Κόνιτσας – Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου, ΠΑΟ Κουτσελιού – Θύελλα Ελεούσας, Παντελεήμων Δροσοχωρίου – ΑΣ Νεοκαισάρειας, Χουλιαράδες – ΑΟ Ανατολής, ΠΑΣ Μετσόβου – Αλμυρός Βουνοπλαγιάς, ΑΟ Σταυρακίου – ΑΟ Νεοχωρόπουλου, Προοδευτική Περάματος – Τιτάν Λογγάδων, Αετός Νήσου – Αγροτικός Καστρίτσας.

Σε ένα όμιλο η φετινή Β’ Ερασιτεχνική

Σε ένα όμιλο θα γίνει η φετινή Β’ Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ηπείρου, η οποία αποτελείται από 20 ομάδες. Το πρωτάθλημα αρχίζει το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:  Μουσιωτίτσα-ΑΕ Γιάννενα, Ηλιόκαλη-Ζωοδόχος, Αμπελόκηποι-Κοσμηρά, Κρανούλα-Κληματιά, Δαφνούλα-Ροδοτόπι, Ασβεστοχώρι-Αγία Μαρίνα, Αμφιθέα-Ανήλιο, Πετσάλι-Αετορράχη, Πράμαντα-Κάστρο, Τίγρεις-Πωγωνάτος.