Υπό την επίβλεψη των Γκορτζή-Λόντου αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις…

on .

KYPELLO ELLADAS SHMA

• Έγινε χθες η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι η ομάδα που θα βρει και φέτος μπροστά της αντίπαλο από τη Super League και συγκεκριμένα το Βόλο τον οποίο θα αντιμετωπίσει 8 ή 9 Οκτωβρίου στο «Ζωσιμάδες».

Η γιαννιώτικη ομάδα και πέρυσι είχε κληρωθεί με την ΑΕΚ από την οποία είχε αποκλειστεί.

Τα ζευγάρια της 5ης φάσης (07-08/10):

Πιερικός ή Αχαρναϊκός/Παναχαϊκή-Κηφισιά

Πανθρακικός/Εθνικός ή Αστέρας Σταυρού/Γιούχτας-Ατρόμητος

Μακεδονικός/Αιγάλεω ή Διαγόρας-Παναιτωλικός

Ηλιούπολη/Λεβαδειακός ή Αιολικός/Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία

Κοζάνη/Ηρακλής ή Κισσαμικός/Απόλλων Πόντου-ΟΦΗ

Μικρασιατικός ή Απόλλων Παραλιμνίου/Αλεξανδρούπολη-Πανσερραϊκός

Αλμωμός Αριδαίας ή Ιεράπετρα/Καμπανιακός-Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος

Χωρίς Στάικο συνεχίζονται οι προπονήσεις

Υπό την επίβλεψη των Νίκου Γκορτζή και Δημήτρη Λόντου διεξάγονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα αυτή την εβδομάδα, μιας και ο Θανάσης Στάικος θα απουσιάσει προκειμένου να παρακολουθήσει ένα ακόμη κύκλο μαθημάτων για το πτυχίο του UEFA Pro. Ο Στάικος έχοντας ήδη παρακολουθήσει το 50% των μαθημάτων έχει το πτυχίο και μπορεί να είναι στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο πρέπει να ολοκληρώσει και τα μαθήματα. Αυτή την εβδομάδα λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής δεν υπάρχει πρωτάθλημα στη Super League, με τη γιαννιώτικη ομάδα να κάνει μια μίνι προετοιμασία μιας και όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα θα έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Η χθεσινή προπόνηση έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή και δυνατό αέρα και αν αναλογιστεί κανείς και την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στο ΠΕΑΚΙ καταλαβαίνει τη δυσκολία που υπάρχει ώστε να διεξαχθεί σωστά η προπόνηση και χωρίς κίνδυνο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Χθες οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής καθώς και αγωνιστικά παιχνίδια. Κανονικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Γιάννης Κιάκος, ενώ ο Καραχάλιος που έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα θα απέχει από τις προπονήσεις τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα  το πρωί.

Σε απολογία ο ΠΑΣ και ο Φ. Βρόσγος

Η δεύτερη κλήση σε απολογία για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε χθες από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αφού ο ΠΑΣ καλείται ως συνυπεύθυνος για την συμπεριφορά του υπεύθυνου ασφαλείας Φώντα Βρόσγου ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή και έχει κληθεί και αυτός σε απολογία.

Διέκοψε τη συνεργασία με την  ακαδημία Α.Ο. Γιάννινα-Ελπίδες

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με την Ακαδημία Α.Ο. Γιάννινα-Ελπίδες.