Γεμάτο το… οπλοστάσιο του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 31 8 23

Με σχεδόν όλα τα όπλα στη φαρέτρα του και μοναδική απουσία αυτή του Κιάκου θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στη σπουδαία αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (21:45) στο «Ζωσιμάδες» για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ηπείρου επέστρεψαν χτες το πρωί στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε την Τετάρτη ο Θανάσης Στάικος και μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με τους «πράσινους». 

Η προσοχή όλων στο γιαννιώτικο στρατόπεδο είναι στραμμένη σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι ένα δυνατό crash test για να δείξει το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στις ομάδες του Big-4.

Ο Στάικος παρακολούθησε την ευρωπαϊκή ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα και σημείωσε αρκετά πράγματα, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με τον αγώνα της Κυριακής. Ίσα-ίσα περιμένει ένα δυνατό και πεισμωμένο Παναθηναϊκό που θα θέλει να δείξει ότι έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα έρθει στα Γιάννενα για στριμώξει στα σχοινιά τον ΠΑΣ και να «καθαρίσει» νωρίς τον αγώνα.

Μπορεί το «τριφύλλι» να έχει μια πιο ποιοτική και ίσως καλύτερη ομάδα από την περσινή αλλά αυτό δεν αναιρεί το δικαίωμα και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα να παλέψουν με τις δικές τους δυνάμεις για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, άλλωστε ο ΠΑΣ στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι αήττητος δείχνοντας καλά στοιχεία στο παιχνίδι του έχοντας όμως και τις αδυναμίες του τις οποίες θα πρέπει να έχει βελτιώσει σε αυτό το παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση ούτε με Κηφισιά, ούτε με Παναιτωλικό και το κάθε λάθος στην άμυνα θα στοιχίσει.

Στα αγωνιστικά η γιαννιώτικη ομάδα θα παραταχθεί πάνοπλη στο παιχνίδι μιας και ο Πέδρο Κόντε μπήκε για τα καλά σε ρυθμούς προπονήσεων και θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ επιστρέφει και ο Καραχάλιος που στο Αγρίνιο εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την αποβολή του στον αγώνα με την Κηφισιά.

Η χτεσινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και μετάβασης, καθώς και στα αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου, ενώ στο τέλος υπήρξε παιχνίδι τακτικής με μεταβάσεις. Ο Κιάκος αν και έκανε μέρος της προπόνησης δεν θα είναι στη διάθεση του Στάικου για το παιχνίδι της Κυριακής όπως και ο τραυματίας Κύρκος.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στις 09:00, η οποία θα γίνει στο «Ζωσιμάδες».

Διαιτητής ο Βεργέτης

Ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Βοηθοί του Βεργέτη θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Αδριανός από την Αχαΐα.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα και AVAR θα είναι ο Γεώργιος Στεφανής από την Καρδίτσα. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από τη Φθιώτιδα.

Να σημειωθεί ότι στους ορισμούς αυτής της εβδομάδας βρίσκεται και ο Γιαννιώτης διαιτητής Σπύρος Ζαμπαλάς, ο οποίος θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο έτερος Γιαννιώτης ρέφερι, ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης θα είναι τέταρτος διαιτητής στον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, αγώνα στον οποίο θα είναι AVAR o εξ Ιωαννίνων Κόλλιας.