Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο γήπεδο!

on .

PAS PROPONHSH 28 8 23 

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους έδωσε την Κυριακή ο Θανάσης Στάικος και ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης την προσεχή Κυριακή (03/09, 21:45) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες» για την 3η αγωνιστική της Super League. Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με τους «πράσινους», διαθέσιμα μόνο για τους κατόχους διαρκείας.

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που έχουν το απόλυτο νικών. Οι Γιαννιώτες προέρχονται από ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Ηπείρου θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της κόντρα στο «τριφύλλι» που θα προέρχεται από σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ την πορτογαλική Μπράγκα στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 την περασμένη εβδομάδα και θα κυνηγήσει την πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League. 

Στη χτεσινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Αγρίνιο και το πρωί του Σαββάτου είχαν κάνει ασκήσεις αποκατάστασης. Ακόμα κι ο Εραμούσπε που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κόντρα στον Παναιτωλικό προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος ενόψει Παναθηναϊκού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κόντε και Κιάκος. Ο Κιάκος δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής, όμως ο Κόντε αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις καθώς ξεπέρασε το τράβηγμα που υπέστη κόντρα στην Κηφισιά.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 09:00 στο ΠΕΑΚΙ, ενώ την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα έχουν και πάλι ρεπό, σε μια κίνηση του Στάικου να τους αποφορτίσει ενόψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής. 

Εισιτήρια μόνο σε κατόχους διαρκείας

Με χτεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν ως και δύο εισιτήρια για όποιον φίλο ή συγγενή τους επιθυμούν.  Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση οι φίλοι του ΠΑΣ δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου αφού αυτά θα είναι κλειστά ενώ οι κάτοχοι των διαρκείας θα μπορούν να τα πάρουν μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της γιαννιώτικης ΠΑΕ το ίδιο θα ισχύει και για τα εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη. Η κίνηση αυτή της γιαννιώτικης ΠΑΕ προκάλεσε αντιδράσεις στους Γιαννιώτες φιλάθλους καθώς όποιος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας πρέπει απαραιτήτως να έχει φίλο ή συγγενή που να είναι κάτοχος διαρκείας προκειμένου να δει τον ΠΑΣ Γιάννινα από κοντά στους αγώνες με τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες. 

Για να προμηθευτούν τα δύο επιπλέον εισιτήρια οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ αυτών που θα πάρουν τα εισιτήρια ή να πάνε στα γραφεία παρέα με αυτούς που θα τα παραλάβουν προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (03/09, 21:45), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ. Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€

ΘΥΡΑ 9 -> 20€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 10€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ θα είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ και δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα / Διαβατήριο).

Για τον λόγο αυτό δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κλειστή θα είναι για τον εν λόγω αγώνα και η διάθεση εισιτηρίων μέσω του Viva.gr.

Με απόφαση της ΠΑΕ δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους και για τους εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ (5 η αγωνιστική), Ολυμπιακό (7 η αγωνιστική), ΑΕΚ (12 η αγωνιστική) και Άρη (22 η αγωνιστική) της σεζόν 2023-2024».