Στο Μέτσοβο για να αγκαλιάσει τον τίτλο αγωνίζεται η Κατσικά

on .

KATSIKA ERASITEXNIKO 26 4 2023

• Προτελευταία αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής με την πρωτοπόρο Θύελλα Κατσικάς να έχει δύσκολη έξοδο στο Μέτσοβο και σε περίπτωση νίκης να αγκαλιάζει ουσιαστικά τον τίτλο.

Η Θύελλα Κατσικάς με 89 βαθμούς και δυο πάνω από την Καστρίτσα, κρατάει την τύχη στα χέρια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Αγία Μαρίνα.

Ο Αγροτικός Καστρίτσας που έχυσε την καρδάρα με το γάλα την προηγούμενη αγωνιστική με την ισοπαλία στην Κόνιτσα θέλει νίκες με Ανατολή και Λογγάδες και να χάσει βαθμούς η Κατσικά.

Στη μάχη της ουράς η Αγία Μαρίνα που είναι τέσσερις βαθμούς κάτω από το Σταυράκι και πέντε κάτω από το Δροσοχώρι θέλει μόνο δυο νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων, διαφορετικά θα ακολουθήσει τις  Αμφιθέα, Κοσμηρά και Ηλιόκαλη στη Β’ Ερασιτεχνική. 

Το πρόγραμμα: Σήμερα, 5.30 μ.μ.: Ανατολή-Καστρίτσα: Μπούμπας (Τσάντας-Μπόσιας), Μέτσοβο-Κατσικά: Τσέτσιλας (Κόλλιας-Θανασιάς), Λογγάδες-Κόνιτσα: Χριστοφορίδης (Γεωργίου Χ.-Ραβάνογλου), Αγία Μαρίνα-Δροσοχώρι: Τασιούλας (Πασιάς-Σιαμέτης), Νησί-Ελεούσα: Ντάρας (Τσιάρας-Γκέλης), Σταυράκι-Κεφαλόβρυσο: Νέος (Κοσίνας-Ευαγγέλου), Κουτσελιό-Ηλιόκαλη: Βλάχος (Τζίμα-Βλαχοπούλου).