Δύο… Θύελλες για ένα Κύπελλο

on .

 

KATSIKA ELEOYSA TELIKOS KYPELLOY

• Δυο ιστορικές ομάδες των Ιωαννίνων, η Θύελλα Κατσικάς και η Θύελλα Ελεούσας διασταυρώνουν αύριο τα ξίφη τους στις 6 μ.μ. στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 6 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης και με τη σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων  θα διατεθεί για τον αρχηγό του Τιτάνα Λογγάδων Λάζαρο Γκόλια για την αποκατάσταση της υγείας του μετά τον τραυματισμό που είχε όταν αποκολλήθηκε βράχος κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. 

30 χρόνια είναι πολλά…

Πετυχημένη είναι η φετινή χρονιά για τη Θύελλα Κατσικάς, μιας και στο πρωτάθλημα κρατά την τύχη στα χέρια της για να το κατακτήσει και επέστρεψε σε τελικό της διοργάνωσης 30 χρόνια μετά, όταν το 1993 νίκησε το Βελισσάριο και κατέκτησε το Κύπελλο. Συνολικά η Κατσικά έχει 8 κατακτήσεις και 4 φορές ήταν φιναλίστ. Για να φτάσει στον αυριανό τελικό απέκλεισε την Ηλιόκαλη, τον Ήφαιστο Αβγού, το Κουτσελιό και το Δροσοχώρι. Για τον προπονητή της Νίκο Γκούρα αυτός θα είναι ο τέταρτος τελικός στην προπονητική του πορεία. 

Όλα για την κατάκτηση…

Μετά την απώλεια του στόχου του πρωταθλήματος, στην Ελεούσα παλεύουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου για να κλείσει ιδανικά μια πετυχημένη σεζόν για τη Θύελλα που φέτος κλείνει 65 χρόνια από την ίδρυσή της. Η Θύελλα έχει συνολικά 4 κατακτήσεις με τελευταία το 2009 όταν και κέρδισε την ΑΕΜ, ενώ 2 φορές ήταν φιναλίστ με τελευταία το 2011 όταν ηττήθηκε από την ΑΕΜ. Για να φτάσει στον αυριανό τελικό, η Ελεούσα απέκλεισε το Νεοχωρόπουλο, την Αμφιθέα, την Καστρίτσα και την Ανατολή.

Διαιτητής ο Ζαμπαλάς

Διαιτητής για τον αυριανό τελικό ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπαλάς με βοηθούς τους Αθανάσιο Κόλλια και Ηλία Κωνσταντίνου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Μπόσιας.