Με τρία μετάλλια επέστρεψε από τον Σχοινιά ο Π.Ν.Ο.Ι.

on .

PNOI

• Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) στην Α΄ φάση του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Με ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν στα Γιάννενα οι αθλητές του, κατατάσσοντας τον Όμιλο στην 10η θέση του πίνακα μεταλλίων της Α΄ φάσης. 

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ανδρών, ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Σεμπάστιαν Καλουιάν, Σπύρος Αντώνης, Άγγελος Ντούσκος και Δημοσθένης Κουτσογιάννης στην κατηγορία τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών ανδρών.Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νικόλαος Βλάχος, Γεώργιος Γραμμενιάτης, Αθανάσιος Τσιάλιος, Στέργιος Παπαχρήστος και Αικατερίνη Βλάχου στην κατηγορία τετρακώπου ανδρών μετά πηδαλιούχου.

 Επίσης, ο ΠΝΟΙ κατέλαβε την πρωτιά στον τελικό Β’ του σκιφ εφήβων με τον Π- Ρ.Κώτσια,την 4η θέση στο διπλό σκιφ εφήβων με τους Δ. Κουτσογιάννη και Α. Ντούσκο, την 4η θέση στην τετράκωπο ανδρών άνευ πηδαλιούχου με τους Στ. Ντούσκο, Αθ. Τσιάλλιο, Ν. Βλάχο και Στ. Παπαχρήστο, ενώ την 5η θέση στο σκιφ γυναικών κατέλαβε η Ελ- Μ. Λεβεντέλλη η οποία κατέλαβε την 5η θέση και στο διπλό σκιφ με την Χρ. Πάνου. Την 5η θέση κατέλαβαν, επίσης, ο Β. Πάνου και ο Μ. Παπατσίμπας στο διπλό σκιφ και η οκτάκωπος ανδρών με τους Στ. Ντούσκο, Ν. Βλάχο, Δ. Κουτσογιάννη, Β. Πάνου, Ά. Ντούσκο, Γ. Γραμμενιάτη, Στ. Παπαχρήστο, Αθ.Τσιάλιο και πηδαλιούχο την Αικ. Βλάχου.

Τέλος, ο ΠΝΟΙ συνεχάρη τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.