«Ετοιμοπόλεμοι» για Ιωνικό οι Ριένστρα - Κόντε

on .

PAS PROPONHSH 26 4 23

• Με προπόνηση υψηλής έντασης συνεχίστηκε χθες στο ΠΕΑΚΙ η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα  για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Το μυαλό όλων είναι συγκεντρωμένο σε αυτό το παιχνίδι όπου η γιαννιώτικη ομάδα πρέπει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες και των άλλων ομάδων που βρίσκονται στη μάχη της παραμονής αλλά να έχει και την ισοβαθμία με τον Ιωνικό. Η εμφάνιση με τον Παναιτωλικό άφησε αισιόδοξα μηνύματα μιας και η απόδοση της ομάδας ήταν καλή και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι δείχνοντας ότι μπορεί μέσα από τη στήριξη και τη δουλειά να καταφέρει πολλά πράγματα. Ο ΠΑΣ έχει φτάσει σε ένα σημείο που όλα κρίνονται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Η ψυχή και ο τσαμπουκάς που είχαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα πρέπει να βγουν στο διπλάσιο στον αγώνα με τον Ιωνικό για να μπορέσει να φύγει αλώβητος και να κρατά την τύχη στα χέρια του.

Ένα ακόμη πρόβλημα λιγότερο θα έχει ο Στάικος μιας και ο Ριένστρα έχει μπει για τα καλά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ και ο Κόντε που όλοι περίμεναν να τον δουν να αγωνίζεται με τον Παναιτωλικό -αλλά ο ΠΑΣ είχε κάνει την ανατροπή στο σκορ και έτσι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής- είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του δίνοντας και αυτός μια λύση στον επιθετικό τομέα. Όσον αφορά τον Καραχάλιο θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε κάποια κομμάτια της προπόνησης αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 11 στο «Ζωσιμάδες».